Bekendmaking aan de scheepvaart RWSZ2024-00001885

Logo Rijkswaterstaat

De hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland maakt, gelet op de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Uit het oogpunt van het verzekeren van de veiligheid en het vlotte verloop van het scheepvaartverkeer, dient de scheepvaart te worden geïnformeerd dat het verboden is de plas aan de linkeroever van de Waal tussen kmr 872.975 en kmr 873.175 in te varen en te wijzen op een beperkte waterdiepte in een deel van de plas.

De scheepvaart wordt op de hoogte gebracht van het vorenstaande door de volgende verkeerstekens, conform bijlage 7 van het RPR, te plaatsen aan de linkeroever van de Waal ter hoogte van kmr 872.975 en kmr 873.175:

- afdeling I RPR, A.1 (in-, uit- en doorvaren verboden);

- afdeling I RPR, C.1 (beperkte waterdiepte) aan beide zijden van de drempel met een onderbord met de tekst ‘Let op: Drempel aanwezig kruinhoogte 8,20 m + NAP’.

Terinzagelegging

Het verkeersbesluit met bijbehorende tekening ligt vanaf 18 maart 2024 zes weken ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland Eusebiusbuitensingel 66, Arnhem. U kunt contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl om de stukken fysiek in te zien. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen via e-mailadres ON-Vergunningen@rws.nl, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2024-00001885.

Om bezwaar te maken dient u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift in te dienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, ter attentie van het hoofd van de afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

– uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

– een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

– de reden waarom u bezwaar maakt;

– de datum en uw handtekening.

Naar boven