Kennisgeving besluit vergunning DSO - Omgevingswet RWS-2024/11363

Logo Rijkswaterstaat

Kennisgeving besluit voor het leggen van drie middenspanningskabels en twee mantelbuizen en het verwijderen van een middenspanningskabel en een telecomkabel langs het Amsterdam-Rijnkanaal westzijde ter hoogte van km 30.6 in de gemeente Maarssen.

 

Kennisgeving

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 12 van de Bekendmakingswet, kennis van het besluit om te beschikken op de aanvraag om een vergunning op grond van de Omgevingswet.

De aanvraag met zaaknummer RWSZ2024-00000492 betreft het leggen van drie middenspanningskabels en twee mantelbuizen en het verwijderen van een middenspanningskabel en een telecomkabel langs het Amsterdam-Rijnkanaal westzijde ter hoogte van km 30.6 in de gemeente Maarssen.

 

Terinzagelegging

Het besluit, met bijbehorende stukken, is van 6 maart 2024 tot 17 april 2024 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/. Ook liggen deze stukken tijdens kantooruren, op afspraak, ter inzage op het volgende adres: Rijkswaterstaat Midden-Nederland Griffioenlaan 2 3526 LA te Utrecht.

Het besluit wordt u op verzoek digitaal of per post toegezonden (zie hiervoor onderstaande contactgegevens).

 

Inlichtingen

Voor vragen over dit besluit, of voor het maken van een afspraak om de stukken fysiek in te zien, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Rijkswaterstaat Midden-Nederland, via telefoonnummer 06-46167725 of via e-mail adres (mn-vergunningen@rws.nl).

 

Bezwaar maken

Belanghebbenden kunnen, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift indienen bij Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE UTRECHT.

 

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en tenminste het volgende te bevatten:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

d. de reden waarom u bezwaar maakt.

 

Wanneer u vragen heeft of wanneer u zich afvraagt of het indienen van een bezwaarschrift voor u de geschikte aanpak is, kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat Midden-Nederland, via telefoonnummer 06-46167725 of via e-mail adres (mn-vergunningen@rws.nl).

De afdeling Vergunningverlening kan met u overleggen over de te volgen procedure en u informeren over andere mogelijkheden die Rijkswaterstaat u eventueel biedt om tot een oplossing te komen.

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Indien tegen het besluit bezwaar is ingesteld en als onverwijlde spoed dat vereist kan de indiener van het bezwaar een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarin de indiener van het bezwaarschrift zijn woonplaats heeft of gevestigd is. Bij het verzoek dient een afschrift van het bezwaarschrift te worden overgelegd en zo mogelijk tevens een afschrift van de vergunning waarop het geschil betrekking heeft.

Indiening kan ook via de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

 

Naar boven