Kennisgeving Ontwerpbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken verzorgingsplaats Spik

Logo Rijkswaterstaat

Ontwerpbesluit Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het plaatsen, behouden en onderhouden van elektrische laadpunten met bijhorende werken als aanvullende voorziening, bestaande uit het plaatsen van drie laadpalen met ieder twee laadpunten op verzorgingsplaats Spik gelegen aan de rechterzijde van rijksweg 73 ter hoogte van km 18.600-x in de gemeente Roermond.

Kennisgeving

De minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen een besluit vast te stellen op basis van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (WBR). De aanvraag betreft het plaatsen, behouden en onderhouden van elektrische laadpunten met bijbehorende werken als aanvullende voorziening, bestaande uit het plaatsen van drie laadpalen met ieder twee laadpunten op verzorgingsplaats Spik gelegen aan de rechterzijde van rijksweg 73 ter hoogte van km 18.600-x in de gemeente Roermond RWSZ2023-00015092.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt vanaf 5 maart 2024 tot 16 april 2024 ter inzage bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Magistratenlaan 82 te 's-Hertogenbosch. Op verzoek kan het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, u kosteloos digitaal of per post worden toegezonden. Tevens is het, indien u dat wenst, mogelijk een afspraak te maken om de stukken fysiek in te zien bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland. Om van een van deze mogelijkheden gebruik te maken kunt u contact op nemen via:

- post: postbus 4142, 6202 PA te Maastricht;

- e-mailadres: ZN-vergunningen@rws.nl

Hiernaast is het ontwerpbesluit digitaal in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/.

Rechtsbescherming

Belanghebbenden kunnen binnen de bovengenoemde termijn zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen in het besluit op de aanvraag. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE te Utrecht, onder vermelding van het kenmerk RWSZ2023-00015092. Voor mondelinge zienswijzen kan contact op worden genomen middels de hierboven genoemde contactgegevens.

Crisis- en Herstelwet

Op dit besluit is Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepsschrift de beroepsgronden gericht tegen het besluit moeten opnemen. Er mag dus geen pro forma beroep worden ingesteld. Het beroep wordt niet-ontvankelijk verklaard indien de beroepsgronden niet binnen de beroepstermijn van zes weken zijn ingediend. Na afloop van de beroepstermijn kunnen beroepsgronden niet meer worden aangevuld.

De minister van Infrastructuur en Waterstaat,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Zuid-Nederland.

P.A.M. Smeets

Naar boven