Kennisgeving besluit omgevingsvergunning, Nobian Industrial Chemicals B.V., Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend dat aan Nobian Industrial Chemicals B.V. (hierna: Nobian) te Hengelo ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna: Wabo), een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘Het uitvoeren van een werk of werkzaamheden’. Dit is voor het mijnbouwwerk TWR-485, gelegen nabij de Hofdijk in Enschede, kadastraal bekend gemeente Lonneker, sectie AL, perceel 1789.

De vergunningaanvraag betreft het aanleggen van een nieuwe ondergrondse DN150 waterleiding vanaf een bestaande afsluiter ter hoogte van de Hofdijk te Enschede naar put TWR-485. Tevens zal een deel van de bestaande pekelleiding en mengwaterleiding tussen put TWR-307 en TWR-308 worden opgegraven en trekvast worden herlegd.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking van het genomen besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK Den Haag. Dit onder vermelding van V-55199.

Inlichtingen kunt u verkrijgen via het mailadres: mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van kenmerk V-55199.

Naar boven