Kennisgeving besluit verlenen omgevingsvergunning Nobian Industrial Chemicals B.V., Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Aan Nobian Industrial Chemicals B.V. is op 27 februari 2024 een beschikking toegezonden waarmee op grond van artikel 2.1, eerste lid, onderdeel e, onder 2°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel 3.10, derde lid, een vergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen is verleend voor het mijnbouwwerk van Nobian.

Tot het mijnbouwwerk behoren onder andere boringen (cavernes) gelegen in de gemeente Hengelo en Enschede. De vergunningsaanvraag betreft het toevoegen van Caverne 60 aan het mijnbouwwerk middels bestaand leidingwerk. Caverne 60 bevindt zich in de kadastrale gemeente Lonneker, sectie L, nummer 1061.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 28 februari 2024, gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat te Den Haag. Wij verzoeken u, voor de inzage van het besluit en de andere relevante stukken eerst contact op te nemen via het e-mailadres mijnbouwvergunningen@minezk.nl. Vermeld daarbij ook het kenmerk V-58189. De stukken zijn ook te raadplegen via www.mijnbouwvergunningen.nl.

Voor inlichtingen over de aanvraag kunt u onder vermelding van het kenmerk V-58189 terecht bij: mijnbouwvergunningen@minezk.nl.

Naar boven