Ontbindingen huwelijk

Bij beschikking van de Rechtbank Rotterdam d.d. 20 augustus 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen de heer Willem Vermeer wonende te Zuidland en mevrouw Felicitas Palang Tayab zonder bekende woon en of verblijfplaats binnen en buiten Nederland.

Bij beschikking van de Rechtbank Amsterdam afdeling Privaatrecht Team Familie & Jeugdzaken te Amsterdam onder nummer C/13/ 748380 / FA RK 24-1998, d.d. 31 juli 2024, is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Ebtisam El Diab, woonplaats onbekend, en de heer Mohammed Mohsin, wonende te Amsterdam.

Bij beschikking van de Rechtbank Rotterdam d.d. 10 september 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Yi Wa Zhang wonende te China en de heer Binghui He, wonende te Guangdong Zhongshan City, China.

Bij beschikking van de Rechtbank te Rotterdam d.d. 10 september 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Hadil Alnejm, wonende te Papendrecht en de heer Mohamed Alnejm, wonende te Papendrecht.

Bij beschikking van de Rechtbank te Maastricht d.d. 11 september 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Kheyriya Mohamed Osman wonende te Maastricht en de heer Idris Ibrahim Ali, zonder bekende woon- en/ of verblijfplaats binnen en buiten Nederland.

Bij beschikking van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, d.d. 7 mei 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Tirhas Tesfamichael Yiftar, wonende te Leek, en de heer Berhane Berhe Gebremedhin, volgens verificatie in de basisregistratie personen ingeschreven op het adres 9351 JE Leek aan de Grietenij 42.

Bij beschikking van de Rechtbank Den Haag d.d. 5 september 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Tamimounte Aalami, wonende op een bij de rechtbank bekend adres en meneer Omar El Hasnaoui, wonende op een bij de rechtbank bekend adres.

Verzoek tot echtscheiding

Mevrouw Faiza Adnan heeft zich op 14/8/2024 tot de rechtbank te Den Haag gewend met het verzoek de echtscheiding uit te spreken tussen haar en de heer Adnan Firdous. Beiden wonende op AZC Katwijk.

 

Naar boven