Kennisgeving besluit vergunning Waterwet (Wtw) RWS-2024/2191 Verbrugge RWSZ2023-00016064

Logo Rijkswaterstaat

De minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen vergunning te verlenen op grond van de Waterwet aan Verbrugge Zeeland Terminals BV. De aangevraagde activiteit betreft het tijdelijk brengen van stoffen in een oppervlaktewaterlichaam, te weten de Quarleshaven, afkomstig van het reinigen van met beton verontreinigde installatieonderdelen op de locatie Verbrugge Zeeland Terminals B.V., gevestigd aan de Engelandweg 12 te Ritthem, gemeente Vlissingen.

 

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit is van 27 januari 2024 tot en met 8 maart 2024 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/.

Het ontwerpbesluit wordt u op verzoek digitaal of per post toegezonden via e-mail: ZD-vergunningen@rws.nl.

 

Zienswijzen

Een ieder kan tot en met 8 maart 2024 zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen inbrengen. Schriftelijk aan Rijkswaterstaat Zee en Delta, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. Degene die schriftelijke zienswijzen inbrengt kan gelijktijdig en bij aparte brief verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de afdeling Vergunningverlening, telefoon: 088-7974600.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zee en Delta

E. Erdtsieck BBA

 

Naar boven