Kennisgeving Ontwerpbesluit vergunning Waterwet (Wtw) RWS-2024/28666

Logo Rijkswaterstaat

De minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen vergunning te verlenen op grond van de Waterwet aan Hoondert Services & Decommissioning BV. De aangevraagde activiteit betreft het brengen van stoffen in een oppervlaktewaterlichaam, te weten de Kaloothaven, die in open verbinding staat met de Westerschelde, afkomstig van het terrein van Hoondert Services & Decommissioning B.V., Spanjeweg 4 in Nieuwdorp.

 

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit is van 7 augustus 2024 tot en met 19 september 2024 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/.

Het ontwerpbesluit wordt u op verzoek digitaal of per post toegezonden via e-mail: ZD-vergunningen@rws.nl.

 

Zienswijzen

Een ieder kan tot en met 19 september 2024 zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen inbrengen. Schriftelijk aan Rijkswaterstaat Zee en Delta, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. Degene die schriftelijke zienswijzen inbrengt kan gelijktijdig en bij aparte brief verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de afdeling Vergunningverlening, telefoon: 088-7974600.

 

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

 

namens deze,

 

 

afdelingshoofd Communicatie en Strategie Rijkswaterstaat Zee en Delta

mevrouw ir. C.M. Hoekstra-Ramaker

 

Naar boven