Kennisgeving besluit vergunning DSO - Omgevingswet RWS-2024/23897

Logo Rijkswaterstaat

De minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 12 van de Bekendmakingswet, kennis van een vastgesteld besluit op grond van de Omgevingswet. Bij besluit van 21 juni 2024 met kenmerk RWS-2024/23897 verleent de minister aan Wageningen Marine Research een omgevingsvergunning voor het uitvoeren van een beperkingengebiedactiviteit voor het plaatsen en in stand houden van frames met echoapparatuur in windenergiegebieden Borssele en Hollandse kust noord.  

Terinzagelegging

Het besluit is van 26 juni 2024 tot en met 8 augustus 2024 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rijkswaterstaat.nl/ter-inzage/vergunningen/. De vergunningaanvraag is op te vragen via vergunningverleningnoordzee@rws.nl en ligt tijdens kantooruren, op afspraak, ter inzage op het volgende adres: Rijkswaterstaat Zee en Delta, Lange Kleiweg 34, 2288 GK Rijswijk.

Inlichtingen

Voor vragen over dit besluit of over de terinzagelegging kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Rijkswaterstaat Zee en Delta via vergunningverleningnoordzee@rws.nl.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de minister van Infrastructuur en Waterstaat, p/a Rijkswaterstaat Zee en Delta, Afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en tenminste het volgende te bevatten:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

d. de reden waarom u bezwaar maakt.

Wanneer u vragen heeft of wanneer u zich afvraagt of het indienen van een bezwaarschrift voor u de geschikte aanpak is, kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat Zee en Delta, via e-mail adres (vergunningverleningnoordzee@rws.nl).

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Indien tegen het besluit bezwaar is ingesteld en als onverwijlde spoed dat vereist kan de indiener van het bezwaar een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarin de indiener van het bezwaarschrift zijn woonplaats heeft of gevestigd is. Bij het verzoek dient een afschrift van het bezwaarschrift te worden overgelegd en zo mogelijk tevens een afschrift van de vergunning waarop het geschil betrekking heeft.  

 

Naar boven