Kennisgeving geen bezwaar plaatsen en in stand houden van een mantelbuis Zwarte Bergweg Lieren DSO: 23156399, Inspectie Leefomgeving en Transport

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 16.64, derde lid van de Omgevingswet en artikel 12 van de Bekendmakingswet, kennis van een vastgestelde omgevingsvergunning voor een beperkingengebiedactiviteit.

De beperkingengebiedactiviteit omvat het aanleggen, plaatsen en in stand houden van een mantelbuis met datakabels onder de bijzondere spoorweg ten zuiden van de spoorkruising op de Zwarte Bergweg, te Lieren.

Terinzagelegging

Het vastgestelde besluit, alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 17 juni 2024 tot 19 juli 2024 tijdens kantooruren ter inzage op het volgende adres:

Inspectie Leefomgeving en Transport

Graadt van Roggenweg 500,

3531 AH Utrecht.

De tekst van het besluit wordt u op verzoek digitaal of per post toegezonden.

Inlichtingen

Voor inhoudelijke vragen over dit besluit of wanneer u zich op een of andere manier heeft gestoord aan de wijze waarop bij de besluitvorming met u of uw belangen is omgegaan, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de Inspectie Leefomgeving en Transport, telefoon: 088 – 489 00 00.

De contactpersoon kan uw vragen beantwoorden en het besluit met u doornemen.

Rechtsbescherming

U kunt tegen dit besluit geen bezwaar maken. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Inspectie Leefomgeving en Transport.

De contactpersoon kan met u overleggen over de te volgen procedure en u informeren over andere mogelijkheden die de ILT eventueel biedt om tot een oplossing te komen.

Naar boven