Kennisgeving besluit revisievergunning Sprang A, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Dat aan Vermilion Energy Netherlands B.V., ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna: Wabo), een omgevingsvergunning is verleend voor de inrichting Sprang A. De inrichting is gelegen aan de Eikendijk in de gemeente Loon op Zand, op het perceel, kadastraal bekend gemeente Loon op Zand, sectie O, nummer 509.

De omgevingsvergunning betreft een de gehele inrichting omvattende vergunning (revisie) voor de bestaande inrichting Sprang A.

De Omgevingswet is per 1 januari 2024 in werking getreden. Omdat de vergunningaanvraag vóór die datum is ingediend, is op de aanvraag, op grond van artikel 4.3 van de Invoeringswet Omgevingsrecht, het overgangsrecht van toepassing en is de aanvraag beoordeeld overeenkomstig de Wabo.

Op de ontwerp-omgevingsvergunning van 26 juni 2022 zijn zienswijzen naar voren gebracht, die in de considerans van het besluit zijn beantwoord. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerp-omgevingsvergunning.

Het besluit en de andere relevante stukken zijn met ingang van de dag na publicatie van deze kennisgeving gedurende zes weken ter inzage op de website: www.mijnbouwvergunningen.nl/sprang. Het is ook mogelijk om een papieren versie van de stukken te lezen. U kunt hiervoor contact opnemen met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De contactgegevens vindt u onderaan deze kennisgeving.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit, een gemotiveerd beroepschrift indienen.

Het beroepschrift moet worden gericht en verzonden aan de Rechtbank Zeeland-West Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, stuurt u dan, o.v.v. kenmerk V-12189, een email naar:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directie Transitie Diepe Ondergrond

Postbus 20401 2500 EK Den Haag,

mijnbouwvergunningen@minezk.nl

Naar boven