Kennisgeving ontwerpbesluit Waterwet Smurfit Kappa Roermond Papier B.V.

Logo Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van het voornemen een besluit vast te stellen op basis van de Waterwet (Wtw) onder zaaknummer RWSZ2022-00010867 met kenmerk RWS-2024/12116 afkomstig van Smurfit Kappa Roermond Papier B.V., Mijnheerkensweg 18 te Roermond voor het brengen van stoffen in de rivier de Maas, het onttrekken van water aan de Mijnheerkenshaven en het gebruik maken van het rijkswaterstaatswerk rivier de Maas en bijbehorende beschermingszone.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf 8 mei 2024 tot en met 18 juni 2024 ter inzage bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Avenue Ceramique 125 te Maastricht. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken zijn ook in te zien op het Rijkswaterstaat publicatie platform via de website: https://open.rws.nl/ter-inzage/vergunningen.

Inlichtingen

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via telefoonnummer 06-29116875 om de stukken digitaal op te vragen of om een afspraak te maken om de stukken fysiek in te zien.

Rechtsbescherming

Bent u het niet eens met dit voornemen? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze indienen.

Indienen zienswijzen

Van 8 mei 2024 tot en met 18 juni 2024 kunnen door belanghebbenden tegen het voornemen zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen kunnen worden ingediend bij Rijkswaterstaat Zuid Nederland, afdeling Vergunningverlening, postbus 2232, 3500 GE te Utrecht.

Ook is het mogelijk om mondeling zienswijzen in te brengen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Vergunningverlening.

 

Naar boven