Kennisgeving Ontwerpbesluit vergunning Waterwet (Wtw)

Logo Rijkswaterstaat

De minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen een vergunning op grond van de Waterwet te verlenen aan Oranje Wind Power II C.V. te Geertruidenberg. De vergunning betreft het gebruikmaken van het rijkswaterstaatswerk de Noordzee voor de aanleg, het gebruik en het verwijderen van een drijvend zonnepark met twee proefinstallaties en een elektriciteitskabel in kavel VII van windenergiegebied Hollandse kust (west).

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken kunnen, met uitzondering van de daarin onleesbaar gemaakte vertrouwelijke bedrijfs- en fabricagegegevens, worden opgevraagd via vergunningverleningnoordzee@rws.nl vanaf 12 april 2024 tot en met 27 mei 2024.

Zienswijzen

Eenieder kan zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen inbrengen gedurende de bovengenoemde periode van terinzagelegging. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan: Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Zee en Delta, afdeling Werkenpakket, t.a.v. Mevr. E. Bekker, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. U kunt uw zienswijze ook mailen aan de contactpersoon voor dit ontwerpbesluit: ruben.jongbloed@rws.nl of mondeling naar voren brengen aan de contactpersoon via 06-27432076.

Rijswijk, 10 april 2024  

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

Namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening

Rijkswaterstaat Zee en Delta

 

Naar boven