Kennisgeving besluit verlenging winningsvergunning koolwaterstoffen blokdeel K18b, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

V-33183

Aanvraag

Bij brief van 8 september 2022, ontvangen op 22 september 2022, heeft de houder van de winningsvergunning voor koolwaterstoffen voor blokdeel K18b, Wintershall Noordzee B.V., Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. en RockRose (NL) CS1 B.V. op grond van artikel 18, derde lid, van de Mijnbouwwet een aanvraag ingediend om verlenging van het tijdvak, waarvoor deze winningsvergunning geldt, met zeventien jaar.

K18b is een deel van blok K18, welk blok is aangegeven op de kaart die als bijlage 3 bij de Mijnbouwregeling is gevoegd, en is gelegen op het continentaal plat.

Besluit

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft besloten het tijdvak waarvoor de winningsvergunning geldt met zeventien jaar te verlengen.

De beschikking waarbij het tijdvak waarvoor winningsvergunning K18b geldt wordt verlengd, kan worden ingezien op de website www.mijnbouwvergunningen.nl.

Ga naar het kopje ‘Vergunningen’, selecteer ‘Alle vergunningen in Nederland’.

Vink onder ‘Provincie’ Noordzee aan en onder ‘Soort vergunning’ winningsvergunning aan en klik vervolgens op Overige besluiten winningsvergunningen.

Naar boven