Kennisgeving besluit wijziging winningsvergunning koolwaterstoffen blokdeel F17c – verlenging tijdvak, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

V-34187

Aanvraag

Bij brief van 14 oktober 2022, ontvangen op diezelfde datum, heeft de houder van de winningsvergunning voor koolwaterstoffen voor blokdeel F17c, Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., op grond van artikel 18, derde lid, van de Mijnbouwwet een aanvraag ingediend om verlenging van het tijdvak, waarvoor deze vergunning geldt, tot 2050.

Blokdeel F17c is een deel van blok F17, welk blok is aangegeven op de kaart die als bijlage 3 bij de Mijnbouwregeling is gevoegd en is gelegen op het continentaal plat.

Besluit

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft besloten het tijdvak van winningsvergunning F17c tot 1 januari 2036 te verlengen.

De beschikking, waarbij het tijdvak waarvoor winningsvergunning F17c geldt wordt verlengd, kan worden ingezien op de website www.mijnbouwvergunningen.nl. Ga naar het kopje ‘Vergunningen’, selecteer ‘Alle vergunningen in Nederland’. Vink onder ‘Provincie’ Noordzee en onder ‘Soort vergunning’ winningsvergunning aan en vervolgens ‘Overige besluiten winningsvergunningen’.

Naar boven