Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning uitbreiding micro-seismisch meetnetwerk Twente-Rijn, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 1 december 2021 heeft Nobian Industrial Chemicals B.V, te Hengelo, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de activiteit bouwen.

De aanvraag betreft het aanleggen en installatie van drie seismologische meetstations op de locaties, gelegen in de gemeente Enschede, op de percelen kadastraal bekend, gemeente Lonneker, sectie T, nummers 1152. Gemeente Lonneker sectie K nummer 2670 en gemeente Lonneker sectie AB nummer 100.

Voor het behandelen van de aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure van 8 weken (artikel 3.7, Wabo), waarbinnen een besluit wordt genomen. Ten behoeve van een goede beoordeling heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat besloten om, met inachtneming van artikel 3.9, lid 2, Wabo, de beslistermijn van acht weken eenmaal met zes weken te verlengen.

Vervolgens wordt een kennisgeving van het besluit gepubliceerd en kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen het besluit.

Tot en met 16 februari 2022 kunnen belanghebbenden zienswijzen met betrekking tot deze omgevingsvergunningaanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken.

Voor inlichtingen over de aanvraag kunt u terecht bij:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directie Transitie Diepe Ondergrond

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

070 – 379 8334

mijnbouwvergunningen@minezk.nl o.v.v. V-36192

Naar boven