Ontwerpbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van BP Europe SE - BP Nederland om een vergunning op basis van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken. De aanvraag betreft het wijzigen van de vigerende vergunning voor het hebben en behouden van een benzinestation op verzorgingsplaats De Gagel, gelegen aan de rechterzijde van rijksweg 50 ter hoogte van km 132,700 in de gemeente Maashorst.

De wijziging betreft het wijzigen van de tenaamstelling, het aanleggen, onderhouden en behouden van twee elektrische laadpalen (vier elektrische oplaadpunten) voor elektrische motorvoertuigen alsmede het aanleggen, behouden en onderhouden van vijf parkeerplaatsen bij het benzinestation op de verzorgingsplaats De Gagel, gelegen aan de rechterzijde van rijksweg 50 ter hoogte van km 132,700 in de gemeente Maashorst.

Terinzagelegging

De voorgenomen Wijzigingsvergunning, alsmede de ter zake zijnde stukken zijn van 06-02-2023 tot 20-03-2023 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/. Ook liggen deze stukken op afspraak tijdens kantooruren ter inzage op het volgende adres:

Rijkswaterstaat Zuid Nederland, Magistratenlaan 82, 5223 MD te 's-Hertogenbosch.

De Wijzigingsvergunning wordt u op verzoek digitaal of per post toegezonden.

Inlichtingen

Voor vragen over dit besluit, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat, Postbus 4142, 6202 PA Maastricht. E-mail: omgevingsloket@rws.nl. Telefonisch (tijdens kantooruren) 088-79743000.

Rechtsbescherming

Bent u het niet eens met dit voornemen? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze indienen.

Indienen zienswijzen

Van 06-02-2023 tot 20-03-2023 kunnen door belanghebbenden tegen het voornemen zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen kunnen worden ingediend bij Rijkswaterstaat Zuid Nederland, afdeling Vergunningverlening, postbus 2232, 3500 GE te Utrecht.

Ook is het mogelijk om mondeling zienswijzen in te brengen. Neem hiervoor contact op met het Service Center Vergunningen.

Naar boven