Besluit vergunning Waterwet (Wtw)

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het verlenen van een besluit op basis van de Waterwet (Wtw) onder nummer RWS-2023/2649 voor de Waterwet vergunning voor het brengen van stoffen in het Noordzeekanaal en het onttrekken en brengen van water uit/in het Noordzeekanaal aan ICL Fertilizers Europe B.V. te Amsterdam.

Terinzagelegging

De vastgestelde Oprichtingsvergunning, alsmede de ter zake zijnde stukken zijn van 03-02-2023 tot 18-03-2023 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/. Ook liggen deze stukken tijdens kantooruren en met afspraak ter inzage op het volgende adres:

Rijkswaterstaat West Nederland Noord, Toekanweg 7, 2035 LC te Haarlem

Gemeente Amsterdam, stadsdeel Centrum, Algemeen en sociaal loket, Amstel 1 te Amsterdam.

De Oprichtingsvergunning wordt u op verzoek digitaal of per post toegezonden.

Inlichtingen

Voor vragen over dit besluit, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat, Postbus 4142, 6202 PA Maastricht. E-mail: omgevingsloket@rws.nl. Telefonisch (tijdens kantooruren) 088-79743000.

Rechtsbescherming

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunnen belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking, van 03-02-2023 tot 18-03-2023 beroep instellen bij de rechtbank waar zij wonen of gevestigd zijn. Dit geldt ook voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking hebben ingediend.

Naar boven