PROJECTPLAN WATERWET INLAATCONSTRUCTIE NEVENGEUL BAKENHOF

Logo Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft besloten om het projectplan “Inlaatconstructie nevengeul Bakenhof” vast te stellen.

Inhoud besluit

Het projectplan betreft het realiseren van een inlaatconstructie in de nevengeul Bakenhof. Het betreffende gebied ligt in het waterstaatswerk de Nederrijn aan de linkeroever van de Nederrijn tussen km 880.250 en 881.750 in de gemeenten Arnhem en Lingewaard.

Dit besluit is tot stand gekomen met toepassing van titel 4.1 van de Algemene wet bestuursrecht.

Terinzagelegging

Het projectplan met bijbehorende stukken ligt van 27 december 2023 tot en met 7 februari 2024 ter inzage bij: Rijkswaterstaat Oost-Nederland: Eusebiusbuitensingel 66, Arnhem.

Voor het inzien van de vergunning dient u telefonisch een afspraak te maken. Dit kan via het telefoonnummer 06 159 528 31, of via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl.

Het projectplan met bijbehorende stukken is ook beschikbaar op het Rijkswaterstaat

publicatie platform via de website: https://open.rws.nl/ter-inzage/vergunningen.

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit, dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken. U moet hiervoor wel belanghebbende bij het besluit zijn. U bent belanghebbende als uw belangen rechtstreeks bij het besluit zijn betrokken.

Hoe maakt u bezwaar? Om bezwaar te maken dient u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, de op schrift gestelde bezwaargronden te sturen naar de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE UTRECHT. In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende worden vermeld:

- uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

- een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

- de reden of redenen waarom u bezwaar maakt;

- de datum en uw handtekening.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat uitvoering van het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor uw belangen, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Dit doet u door de Voorzieningenrechter van de rechtbank in het gebied waar u woont te vragen het besluit te schorsen. De rechtbank zal u daarvoor wel griffierecht in rekening brengen.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat Oost-Nederland via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl.

 

 

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

De directeur Netwerkontwikkeling Oost Nederland

R. Heijnen

 

Naar boven