Bekendmaking ontwerpbesluit op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (WBR) voor het realiseren, hebben, behouden en onderhouden van energielaadpunten als aanvullende voorziening op de verzorgingsplaats Veenborg (A7), Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft een ontwerpbesluit opgesteld voor TotalEnergies, Bezuidenhoutseweg 273, 7418HG DEN HAAG.

Het ontwerpbesluit is vastgesteld op 19 december 2023.

De Minister heeft het ontwerpbesluit opgesteld met voorschriften om het veilig en doelmatig gebruik van het waterstaatswerk te beschermen.

Inzien van stukken

U kunt de ontwerpbeschikking en de daarbij behorende stukken inzien van 22 december 2023 tot en met 2 februari 2024 bij Rijkswaterstaat Noord-Nederland, Zuidersingel 3, 8911AV te LEEUWARDEN, elke werkdag na telefonische afspraak via het telefoonnummer 088 797 43 39.

Indien gewenst kan de ontwerpbeschikking met bekendmaking ook naar u gemaild worden. In dat geval kunt u een e-mail sturen naar vergunningenrwsnn@rws.nl. De ontwerpbeschikking met bekendmaking zullen u dan per e-mail worden toegezonden.

Zienswijze?

Een ieder die bedenkingen heeft tegen een ontwerpbeschikking kan een zienswijze indienen. Om een zienswijze in te dienen moet binnen zes weken na de dag waarop deze ontwerpbesluiten zijn bekendgemaakt een reactie worden gegeven. U kunt uw zienswijze mondeling of schriftelijk indienen. Dit kunt u doen door een mondelinge zienswijze in te dienen via bovengenoemde telefoonnummer of een schriftelijke zienswijze te sturen naar de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, t.a.v. de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Noord-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE UTRECHT.

In de zienswijze kunt u het volgende opnemen:

  • uw naam en adres, e-mailadres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het ontwerpbesluit waarvoor u een zienswijze indient (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk of zaaknummer van het ontwerpbesluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden waarom u bedenkingen heeft;

  • de datum en uw handtekening.

Vragen

Voor meer informatie over de ontwerpbeschikking kunt u contact opnemen via het telefoonnummer: 088 797 43 39 of het e-mailadres: vergunningenrwsnn@rws.nl.

Het zaaknummer van de beschikking is:

RWSZ2023-00009864 (verzorgingsplaats Veenborg)

Naar boven