Kennisgeving ontwerp-wijzigingsbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken aanvullende voorziening elektrisch laadpunt verzorgingsplaats Ellerbrug zaaknummer RWSZ2023-00014004

Logo Rijkswaterstaat

De minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene Wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V. om een vergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (WBR). De aanvraag betreft het plaatsen, behouden en onderhouden van drie elektrische laadpunten als aanvullende voorziening op verzorgingsplaats Ellerbrug, gelegen aan de rechterzijde van rijksweg 2 ter hoogte van km 207.9520 in de gemeente Grathem (thans gemeente Leudal). Zaaknummer RWSZ2023-00014004.

Terinzagelegging

Het ontwerp-wijzigingsbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt vanaf dinsdag 19 december 2023 tot dinsdag 30 januari 2024 ter inzage bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Magistratenlaan 82 te 's-Hertogenbosch. Op verzoek kan het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, u kosteloos digitaal of per post worden toegezonden. Tevens is het, indien u dat wenst, mogelijk een afspraak te maken om de stukken fysiek in te zien bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Magistratenlaan 82 te 's-Hertogenbosch. Om van een van deze mogelijkheden gebruik te maken, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat via post: postbus 4142, 6202 PA te Maastricht, e-mailadres: omgevingsloket@rws.nl of telefoonnummer 088-7974300.

Hiernaast is het ontwerpbesluit, met de daarbij behorende stukken, digitaal in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/.

Rechtsbescherming

Belanghebbenden kunnen binnen de bovengenoemde termijn zienswijzen omtrent het ontwerp-wijzigingsbesluit mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen in het besluit op de aanvraag. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Vergunningverlening, postbus 2232, 3500 GE te Utrecht, onder vermelding van het kenmerk 'RWSZ2023-00014004'. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat, middels de hierboven genoemde contactgegevens.

 

De minister van Infrastructuur en Waterstaat, namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland,

 

P.A.M. Smeets

Naar boven