Kennisgeving Ontwerpbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken

Logo Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen een besluit vast te stellen op basis van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken onder zaaknummer RWSZ2023-00006191 voor het wijzigen van de vigerende vergunning voor het plaatsen, behouden en onderhouden van zes energielaadpunten (oplaadpunten) voor elektrische motorvoertuigen bij het benzinestation op verzorgingsplaats Hank, gelegen aan de linkerzijde van rijksweg 27 ter hoogte van km 25,100 in de gemeente Altena.

De wijziging betreft het plaatsen van twee extra elektrische oplaadpunten als aanvullende voorziening op bestaande parkeerplaatsen naast de al zes bestaande opstelplaatsen, het laten vervallen van één parkeerplaats, het verlengen en extra plaatsen van verkeersdrempels, het verlengen van de bestaande oversteekplaats en het plaatsen van twee elektriciteitskasten naast de reeds bestaande kast(en) bij het benzinestation op de verzorgingsplaats Hank, gelegen aan de linkerzijde van rijksweg 27 ter hoogte van km 25,100 in de gemeente Altena.

Terinzagelegging

De voorgenomen Wijzigingsvergunning, alsmede de ter zake zijnde stukken zijn van 19-12-2023 tot 31-01-2024 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/. Ook liggen deze stukken op afspraak tijdens kantooruren ter inzage op het volgende adres:

Rijkswaterstaat Zuid Nederland, Magistratenlaan 82 te 's-Hertogenbosch.

De Wijzigingsvergunning wordt u op verzoek digitaal of per post toegezonden.

Inlichtingen

Voor vragen over dit besluit, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat, Postbus 4142, 6202 PA Maastricht. E-mail: omgevingsloket@rws.nl. Telefonisch (tijdens kantooruren) 088-79743000.

Rechtsbescherming

Bent u het niet eens met dit voornemen? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze indienen.

Indienen zienswijzen

Van 19-12-2023 tot 31-01-2024 kunnen door belanghebbenden tegen het voornemen zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen kunnen worden ingediend bij Rijkswaterstaat Zuid Nederland, afdeling Vergunningverlening, postbus 2232, 3500 GE te Utrecht, onder vermelding van het zaaknummer RWSZ2023-00006191.

Ook is het mogelijk om mondeling zienswijzen in te brengen. Neem hiervoor contact op met het Service Center Vergunningen.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland,

P.A.M. Smeets

 

Naar boven