Kennisgeving wijziging winningsvergunning koolwaterstoffen Q01a-ondiep & Q01b-ondiep; verkleining vergunningsgebied en verlenging tijdvak, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

V-55186

Aanvraag

Petrogas E&P Netherlands B.V. is houder van de winningsvergunning voor koolwaterstoffen voor delen van blok Q1, welk blok is aangegeven op de kaart, die als bijlage 3 bij de Mijnbouwregeling is gevoegd (deze vergunning hierna: winningsvergunning Q01a-ondiep & Q01b-ondiep). Bij brief van 17 oktober 2023, ontvangen op 18 oktober 2023, heeft vergunninghouder een aanvraag ingediend om verlenging van het tijdvak en verkleining van het gebied waarvoor winningsvergunning Q01a-ondiep & Q01b-ondiep geldt.

Besluit

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft besloten het gebied en het tijdvak waarvoor winningsvergunning Q01a-ondiep & Q01b-ondiep geldt overeenkomstig de aanvraag te verkleinen en te verlengen.

De beschikking waarbij sprake is van een verkleining van het gebied en het verlengen van het tijdvak waarvoor een winningsvergunning geldt, kan worden ingezien op de website www.mijnbouwvergunningen.nl.

Ga naar het kopje ‘vergunningen’, selecteer ‘alle vergunningen in Nederland’. Vink onder provincie ‘Noordzee’ aan en bij soort vergunning ‘winningsvergunning’ en selecteer dan ‘overige besluiten winningsvergunningen’.

Naar boven