Kennisgeving verlengen beslistermijn Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 18 oktober 2023 heeft de Nederlandse Aardolie Maatschappij te Assen, een aanvraag ingediend om een vergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de locatie Middelie-300 op het perceel kadastraal bekend gemeente Beemster, sectie C, nummer 1118.

De vergunningsaanvraag betreft onder andere de injectie van zuurstofvrij water in de productieputten en het plaatsen van een slokkenvanger.

Voor het behandelen van de aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure van 8 weken (artikel 3.7, Wabo), waarbinnen een besluit wordt genomen. Ten behoeve van een goede beoordeling heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat besloten om, met inachtneming van artikel 3.9, tweede lid, Wabo, de beslistermijn van acht weken eenmaal met zes weken te verlengen.

Voor inlichtingen over de aanvraag kunt u onder vermelding van het kenmerk V-549195 terecht bij: mijnbouwvergunningen@minezk.nl.

Naar boven