Kennisgeving besluit intrekken vergunning Waterwet (Wtw) voor het brengen van stoffen in de Scaldiahaven als gevolg van werkzaamheden aan offshore constructies. Zaaknr. RWSZ2023-00017959 RWS-2023/48534

Logo Rijkswaterstaat

Waterwet

Op 22 november 2023 heeft Rijkswaterstaat Zee en Delta een verzoek tot intrekken van de Watervergunning ontvangen van Verbrugge Scaldia Terminals Noord B.V. te Ritthem. Op basis van deze aanvraag, zal de vigerende vergunning worden ingetrokken.

Terinzagelegging

Vanaf 18 december 2023 tot en met 30 januari 2024 wordt een ieder die dat wenst in de gelegenheid gesteld het besluit en andere van belang zijnde stukken in te zien. De stukken zullen op verzoek per e-mail worden toegestuurd.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen het besluit kan tot en met 30 januari 2024 bezwaar worden gemaakt door belanghebbenden.

Het gemotiveerde bezwaarschrift dient te worden gezonden aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Zee en Delta, afdeling Werkenpakket, postbus 2232, 3500 GE UTRECHT, met tenminste een vermelding van de naam en het adres van de indiener, de dagtekening en ondertekening van het bezwaarschrift en de datum en het kenmerk van het besluit.

Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van dit besluit niet. Gelet hierop kan, indien tegen dit besluit bezwaar wordt ingesteld, gedurende de bezwaartermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in het rechtsgebied waarvan de indiener van het verzoekschrift zijn woonplaats heeft.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen en het opvragen van de stukken kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via de telefoon: 088-7974600.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

Namens deze,

Afdelingshoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zee en Delta

de heer E. Erdtsieck BBA

 

Naar boven