Kennisgeving Projectplan Waterwet faunapassage Julianakanaal Obbicht

Logo Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft kennis van het feit dat het navolgende besluit is genomen.

Bij besluit van 6 december 2023, nummer RWS2023/47558 is op grond van artikel 5.4, eerste lid van de Waterwet het projectplan faunapassage aan de brug over het Julianakanaal te Obbicht vastgesteld.

Het projectplan op grond van artikel 5.4, lid 1, van de Waterwet is genoemd in de bijlage bij art.1.1 van de Crisis- en Herstelwet, zodat de bepalingen in hoofdstuk 1, afdeling 2 van de Crisis- en Herstelwet hierop van toepassing zijn.  

Ter inzage legging

Het vastgestelde projectplan ligt vanaf 6 december 2023, voor een periode van zes weken, ter inzage. Wilt u stukken digitaal ontvangen of heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen vanaf 6 december 2023 tijdens kantooruren met de afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland , telefoon 06-53207686.

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, gedurende een periode van zes weken vanaf de dag na bekendmaking, tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Werkenpakket, Postbus 2232 te 3500 GE Utrecht.

Het projectplan treedt in werking na bekendmaking. Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van dit besluit niet. Gelet hierop kan, indien tegen dit besluit bezwaar wordt aangetekend, gedurende de bezwaartermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener zijn woonplaats heeft. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is eveneens een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen en/of van kopieën van de ter inzage gelegde stukken, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw M. van den Brink via:

  • 1.

    telefoon: 06 –53207686; of

  • 2.

    email: marjo.vanden.brink@rws.nl.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze:

Het hoofd vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland,

P.A.M. Smeets

Naar boven