Regeling van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 30 november 2023, nr. 2023-0000557852, tot/ wijziging van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit afdeling BSB-SZI 2015.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op de artikelen 3, eerste lid, aanhef, onderdeel k, en 13 van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directeur-generaal Sociale Zekerheid en Integratie 2015;

Besluit:

ARTIKEL I

Het organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit afdeling BSB-SZI 2015 wordt als volgt gewijzigd:

A

Aan artikel 4 wordt een onderdeel toegevoegd, luidende:

  • c. het aangaan van overeenkomsten ten behoeve van het eigen team ter hoogte van maximaal € 5.000,– per overeenkomst inclusief btw.

B

Artikel 5 komt te luiden:

Artikel 5

  • 1. De door het hoofd van BSB-SZI schriftelijk aangewezen medewerkers van BSB-SZI zijn gevolmachtigd bestellingen te doen met een waarde van ten hoogste € 2.000,– per bestelling inclusief btw.

  • 2. De door het hoofd van BSB-SZI schriftelijk aangewezen medewerkers van het team secretariaat-SZI zijn gevolmachtigd bestellingen te doen met een waarde van ten hoogste € 200,– per bestelling inclusief btw.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 september 2023.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, M.J. Meihuizen Afdelingshoofd BSB

TOELICHTING

De Bestuursraad SZW heeft in april 2023 besloten tot standaardisering en aanscherping van de tekenbevoegdheid binnen SZW. Het Organisatie-, mandaat en volmachtbesluit afdeling BSB-SZI 2015 wordt hiermee in overeenstemming gebracht. Daarnaast is artikel 5 gewijzigd, zodat de interne mandaten weer actueel zijn.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, M.J. Meihuizen Afdelingshoofd BSB

Naar boven