Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting 85 Degrees Renewable 1 & 2 B.V. locatie AH Verweijweg te Lansingerland (V-34192), Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 12 oktober 2022 heeft 85 Degrees Renewable 1 & 2 B.V. te Amsterdam, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting A.H. Verweijweg, gelegen aan de A.H. Verweijweg, te Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland, op de percelen kadastraal ingedeeld als gemeente Lansingerland, Sectie A, nummer 8617.

De vergunningaanvraag betreft het oprichten van een inrichting voor het winnen van aardwarmte uit de diepe ondergrond. Op de locatie worden twee doubletten (vier putten/boringen) aangelegd met behulp van een mobiele installatie ten behoeve van het winnen van aardwarmte.

De Staatssecretaris heeft besloten de aangevraagde vergunning te verlenen.

Het definitieve besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 4 december 2023 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Lansingerland. Wij adviseren u voor de inzage van het besluit eerst contact op te nemen met de gemeente Lansingerland (tel. 010 800 40 00). Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via www.mijnbouwvergunningen.nl.

Tegen dit definitieve besluit kan diegene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dat besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Rotterdam, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Naar boven