Kennisgeving verlengen beslistermijn GeoPower Vastgoed B.V., Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 11 september 2023 heeft GeoPower Vastgoed B.V. te Maasland, een aanvraag ingediend om een vergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de locatie aan Westgaag 104b te Maasland, in de gemeente Midden-Delfland.

De vergunningsaanvraag ziet op de plaatsing van twee DeNOx-installaties ter plaatse van de reeds aanwezige warmtekrachtkoppelingen (WKK’s).

Voor het behandelen van de aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure van 8 weken (artikel 3.7, Wabo), waarbinnen een besluit wordt genomen. Op grond van het bepaalde in artikel 4.15 van de Algemene wet bestuursrecht is de wettelijke beslistermijn met 19 dagen onderbroken.

Ten behoeve van een goede beoordeling heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat besloten om, met inachtneming van artikel 3.9, tweede lid, Wabo, de beslistermijn van acht weken eenmaal met zes weken te verlengen.

Voor inlichtingen over de aanvraag kunt u onder vermelding van het kenmerk V-54174 terecht bij: mijnbouwvergunningen@minezk.nl

Naar boven