Kennisgeving Ontwerpbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het plaatsen van een energielaadpunt met 2 snelladers op vzp Biervliet zaaknummer RWSZ2023-00009550.

Logo Rijkswaterstaat

Wet beheer rijkswaterstaatswerken

De minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen vergunning te verlenen op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken aan Fastned B.V. De aangevraagde activiteit betreft het plaatsen van één energielaadpunt met 2 snelladers op verzorgingsplaats Biervliet aan de Middenweg in de gemeente Terneuzen.

Terinzagelegging

Vanaf 17 november 2023 tot en met 29 december 2023 wordt een ieder die dat wenst in de gelegenheid gesteld de aanvraag, het ontwerpbesluit en andere van belang zijnde stukken in te zien.

Daartoe bestaan de volgende mogelijkheden:

Zienswijzen

Een ieder kan tot en met 29 december 2023 zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen inbrengen. Schriftelijk aan Rijkswaterstaat Zee en Delta, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. Degene die schriftelijke zienswijzen inbrengt kan gelijktijdig en bij aparte brief verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de afdeling Vergunningverlening, telefoon:

088-7974600.

Hoogachtend,

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Wnd. Afdelingshoofd van de afdelingen Vergunningverlening en Handhaving Rijkswaterstaat Zee en Delta

de heer E. Erdtsieck BBA

Naar boven