Kennisgeving Ontwerpbesluit vergunning Ontgrondingenwet (Ogw) RWS-2023/46126

Logo Rijkswaterstaat

Ontwerpbesluit

 

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Zandexploitatiemaatschappij De Vries & Van de Wiel B.V. om een wijziging van de vergunning op grond van de Ontgrondingenwet.

De wijziging heeft betrekking op het aanpassen van de opleverdiepte in een deel van de vaargeul tussen Amsterdam-Lemmer (KM 71 tot en met KM 75) gelegen in het IJsselmeer.

 

Terinzagelegging

De ontwerpvergunning, alsmede de ter zake zijnde stukken zijn van 16 november 2023 tot 28 december 2023 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/. Ook liggen deze stukken tijdens kantooruren, op afspraak, ter inzage op het volgende adres: Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Zuiderwagenplein 2, 8224 AD te Lelystad.

 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw L. Snitsevorg van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, telefoonnummer 06 11 53 97 51.

 

Rechtsbescherming

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze indienen.

 

Indienen zienswijzen

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden-Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Midden-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500GE te Utrecht, onder vermelding van Ontgrondingsvergunning De Vries & Van de Wiel B.V., zaaknummer RWSZ2023-00013455.

 

Ook is het mogelijk om mondeling zienswijzen in te brengen. Neem hiervoor contact op met mevrouw L. Snitsevorg van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, telefoonnummer 06 11 53 97 51.

 

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

waarnemend hoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland

mevr. mr. M. Witte

 

Naar boven