Kennisgeving Ontwerpbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken zaaknummer RWSZ2022-000117578 voor verzorgingsplaats Varakker langs rijksweg A15

Logo Rijkswaterstaat

Ontwerpvergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het realiseren, behouden, onderhouden en verwijderen van een shop/wachtvoorziening als aanvullende voorziening bij het energielaadpunt op verzorgingsplaats Varakker langs de rijksweg A15, ter hoogte van km 143,3 HRL, in de gemeente Neder-Betuwe

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen om een vergunning te verlenen op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr), aan Fastned B.V.

De ontwerpvergunning betreft het realiseren, behouden, onderhouden en verwijderen van een shop/wachtvoorziening met parkeerplaatsen als aanvullende voorziening bij het energielaadpunt op verzorgingsplaats Varakker langs de rijksweg A15, ter hoogte van km 143,3 HRL, in de gemeente Neder-Betuwe.

Terinzagelegging

De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf 16 november 2023 zes weken ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland: Eusebiusbuitensingel 66 in Arnhem. Voor het inzien van de vergunning dient u telefonisch een afspraak te maken. Dit kan via het telefoonnummer

06 159 528 31.

De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken is ook beschikbaar op het Rijkswaterstaat publicatie platform via de website: https://open.rws.nl/ter-inzage/vergunningen.

Zienswijze(n)

Een ieder kan zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2022-00017578.

Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de Afdeling Vergunningverlening bereikbaar onder telefoonnummer 06 159 528 31.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de (ontwerp)vergunning kunt u contact opnemen de afdeling vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost-Nederland via e-mailadres: on-vergunningen@rws.nl.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,

Mevrouw mr. M. Witte

 

Naar boven