Kennisgeving besluit omgevingsvergunnning (Nedmag B.V., Veendam), Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 17 februari 2023 heeft Nedmag B.V. te Veendam een aanvraag, ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, ingediend om een vergunning voor de activiteit: het veranderen of veranderen van de werking en het in werking hebben van een inrichting of mijnbouwwerk voor de inrichting WHC aan de Nedmagweg 199 te Veendam. Bij ons bekend onder kenmerk V-40181.

De omgevingsvergunning betreft het uitvoeren van een proef voor het gebruiken van waterstof als brandstof voor een thans aardgasgestookte stookinstallatie (F-8204).

De Staatssecretaris is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

De ontwerpbeschikking, de aanvraag en de andere relevante stukken liggen met ingang van 8 november 2023 gedurende 6 weken ter inzage bij het Informatiecentrum van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73, te Den Haag. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren. Tevens zijn de stukken te raadplegen op www.mijnbouwvergunningen.nl.

Tot en met 20 december kan een ieder zienswijzen met betrekking tot de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Directie Transitie Diepe Ondergrond via mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van kenmerk V-40181.

Ook voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u een e-mail sturen aan mijnbouwvergunningen@minezk.nl.

Naar boven