Kennisgeving omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging inrichting Naaldwijk AW, Trias Westland B.V., Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Aan Trias Westland B.V. te Poeldijk is op 25 oktober 2023 een besluit toegezonden waarmee op grond van artikel 2.14, vijfde lid, in samenhang met artikel 3.10, derde lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna: Wabo) een omgevingsvergunning is verleend voor de opslag van corrosieremmer. Het betreft een milieuneutrale verandering van de inrichting Naaldwijk AW aan de Lange Broekweg 70 B te Naaldwijk, kadastraal bekend als gemeente Naaldwijk, Sectie C, perceelnummer 4013.

Op dit besluit is de reguliere voorbereidingsprocedure van acht weken van toepassing (artikel 3.7, Wabo). Ten behoeve van een goede beoordeling heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat besloten om, met inachtneming van artikel 3.9, tweede lid, Wabo, de beslistermijn van acht weken eenmaal met zes weken te verlengen.

Tot en met 6 december 2023 kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG. Dit onder vermelding van het kenmerk V-51201.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van het kenmerk V-51201.

Naar boven