Kennisgeving besluit weigering verlenging opsporingsvergunning koolwaterstoffen F11a, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

V-48184

Aanvraag

Bij brief van 26 mei 2023, ontvangen op 30 mei 2023, heeft de houder van de opsporingsvergunning voor koolwaterstoffen voor blokdeel F11a (hierna: opsporingsvergunning F11a), Wintershall Noordzee B.V., Neptune Energy, TAQA Offshore B.V. en Tenaz Energy Netherlands Offshore S.À.R.L., op grond van artikel 18, derde lid, van de Mijnbouwwet een aanvraag ingediend om verlenging van het tijdvak, waarvoor opsporingsvergunning F11a geldt, met drie jaar.

Besluit

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft besloten het tijdvak waarvoor de opsporingsvergunning F11a is aangevraagd niet te verlengen.

De beschikking kan worden ingezien op de website www.mijnbouwvergunningen.nl. Ga naar het kopje ‘Vergunningen’ – Selecteer ‘ Alle mijnbouwvergunningen in Nederland’ – Vink onder provincie ‘Noordzee’ en onder soort vergunning ‘opsporingsvergunningen’ aan -Klik vervolgens op ‘overige besluiten opsporingsvergunningen’.

Naar boven