Besluit van de algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van 11 oktober 2023, nr. MD202355WIJZAC, houdende wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019

De algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland,

Gelet op artikel 19, eerste en derde lid, van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZK 2019 en de artikelen 24, eerste lid, onderdeel pp, en 25, eerste lid, van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging LNV 2019;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019 wordt als volgt gewijzigd:

A

In de artikelen 4, eerste lid, en 6, eerste lid, wordt ‘een bedrag van € 300’ vervangen door ‘een bedrag van € 2.500’.

B

Artikel 7, tweede lid, komt te luiden:

  • 2. Aan de afdelingsmanager en de teammanagers van de afdeling Juridische Zaken wordt, ieder voor zich, ondermandaat, volmacht en machtiging verleend voor het instellen en voeren van bezwaarprocedures, (hoger) beroepsprocedures en voorlopige voorziening procedures.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

‘s-Gravenhage, 11 oktober 2023

A. Choho Algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen 6 weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, t.a.v. de afdeling Juridische Zaken, Postbus 40219, 8004 DE Zwolle.

Naar boven