Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting Schoonebeek-WKC/OBI

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat doet de volgende kennisgeving:

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., te Assen, ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘milieuneutraal veranderen’ voor de inrichting Schoonebeek WKC/OBI. De inrichting Schoonebeek WKC/OBI is gelegen aan Beekweg 33 te Schoonebeek, gemeente Emmen, op de percelen kadastraal bekend gemeente Schoonebeek, sectie C, nummers 4727 en 559.

De omgevingsvergunning ziet op de realisatie van een tijdelijke scheidingsinstallatie met actief koolfilters ten behoeve van het reduceren van het tolueengehalte in het productiewater. Aan de omgevingsvergunning wordt een instandhoudingstermijn verbonden van 31 december 2023.

Op deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7, Wabo).

Tot en met 16 november 2023 kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG. Dit onder vermelding van V-37177.

Voor nadere inlichtingen kunt u een e-mail sturen naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van zaaknummer V-37177 of tussen 10:00–16:00 uur telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 070-379 6970.

Naar boven