Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting Ten Arlo, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat doet de volgende kennisgeving:

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., te Assen, ingevolge de Wet Algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna: Wabo), een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘milieuneutraal veranderen’ voor de gasbehandelingsinrichting Ten Arlo. De inrichting is gelegen aan de Koedijk in de gemeente Hoogeveen, op de percelen kadastraal bekend gemeente Hoogeveen, sectie Z, nummers 74, 117, 143 en 149.

De omgevingsvergunning betreft het aanpassen van het gascompressorsysteem van de inrichting van een twee-trapscompressie naar een drie-trapscompressie, om gas dat wordt aangeleverd van nabijgelegen velden op druk te brengen, alsmede het aanleggen van nieuwe leidingen en het aanpassen van overige leidingen.

Op deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7, Wabo).

Tot en met 7 november 2023 kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen dit besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich, onder vermelding van zaaknummer V-51197, wenden tot de heer E.M. Smit:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directie Transitie Diepe Ondergrond

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

070 – 379 6223

mijnbouwvergunningen@minezk.nl

Naar boven