Wijziging Verplaatsingskostenregeling defensie

23 februari 2023,

Nr. BS/2022030325

De Staatssecretaris van Defensie

Gelet op artikel 27 van het Verplaatsingskostenbesluit defensie;

Besluit:

Artikel 1

De Verplaatsingskostenregeling defensie wordt als volgt gewijzigd:

A

In artikel 1 worden de volgende begripsbepalingen ingevoegd, luidende:

persoonlijk werkrooster:

een voor een periode vastgesteld schema van werk- en rusttijden en werklocaties van de defensieambtenaar, welke is opgenomen in een geautomatiseerd personeelssysteem.

werklocatie:

de tussen de commandant en de medewerker overeengekomen plaats waar de defensieambtenaar de werkzaamheden verricht.

B

Na artikel 1 wordt een artikel ingevoegd, luidende:

Artikel 1a. Wijziging persoonlijk werkrooster

  • 1. Op verzoek van de defensieambtenaar kan het persoonlijk werkrooster eenmaal per vier weken worden gewijzigd.

  • 2. Bij wijziging van het persoonlijk werkrooster gaat de aanspraak op de tegemoetkoming op grond van de artikelen 13, 14 en 17 in op de door de defensieambtenaar aangegeven datum van ingang roosterwijziging.

C

Artikel 13 komt te luiden:

Artikel 13. Tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen

  • 1. 1 Voor de defensieambtenaar die in afwachting is van een door defensie verstrekt openbaar vervoerbewijs, is de tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen tussen de woning of de plaats van legering en de plaats van tewerkstelling – afhankelijk van de afstand – per kalendermaand gelijk aan de in bijlage 1, tabel A, B, C of D genoemde bedragen.

  • 2. De tabellen B en D zijn van toepassing indien het een militair betreft met een hogere rang dan die van adjudant-onderofficier/vaandrig die doorgaans in uniform reist per trein in de eerste klasse.

  • 3. Voor de defensieambtenaar die overwegend gebruik maakt van eigen vervoer, is de tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen tussen de woning of de plaats van legering en de plaats van tewerkstelling – afhankelijk van de afstand en het persoonlijk werkrooster – per kalendermaand gelijk aan de in bijlage 1a, tabel E genoemde bedragen.

  • 4. Voor de ambtenaar op wie de verruiming van de tegemoetkoming in de kosten voor dagelijks woon-werkverkeer bij een opgelegde verplaatsing als bedoeld in hoofdstuk 9 van het Sociaal Beleidskader Defensie 2012–-2016 van toepassing is, de tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen tussen de woning en de plaats van tewerkstelling – afhankelijk van de afstand en het persoonlijk werkrooster – gelijk aan de in bijlage 1b, tabel P opgenomen bedragen.

  • 5. De tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen tussen de woning en de plaats van tewerkstelling voor de defensieambtenaar, bedoeld in artikel 2, vijfde lid, is gelijk aan het bedrag per kalendermaand van de in bijlage 1a, tabel E genoemde bedragen over de afstand binnen Nederland.

D

Artikel 14 komt te luiden:

Artikel 14. Tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen naar niet per openbaar vervoer bereikbare plaatsen

  • 1. Voor de defensieambtenaar, wiens plaats van tewerkstelling door de Minister is aangewezen als een plaats van tewerkstelling die niet per openbaar vervoer is te bereiken, is in afwijking van artikel 13 de tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen tussen de woning en de plaats van tewerkstelling – afhankelijk van de afstand en het persoonlijk werkrooster – gelijk aan de in bijlage 1a, tabel N, opgenomen bedragen.

  • 2. De tegemoetkoming, bedoeld in het eerste lid, is van overeenkomstige toepassing op de defensieambtenaar die behoort tot de door de commandant aangewezen groep voor wie de plaats van tewerkstelling niet per openbaar vervoer te bereiken is vanwege het regelmatig op ongebruikelijke uren verrichten van werkzaamheden.

  • 3. De tegemoetkoming, bedoeld in het eerste lid, is van overeenkomstige toepassing op de ambtenaar die in verband met een medische indicatie noodzakelijk van een eigen auto gebruik moet maken en daardoor de plaats van tewerkstelling niet per openbaar vervoer kan bereiken.

  • 4. Voor de ambtenaar op wie de verruiming van de tegemoetkoming in de kosten voor dagelijks woon-werkverkeer bij een opgelegde verplaatsing als bedoeld in hoofdstuk 9 van het Sociaal Beleidskader Defensie 2012–2016 van toepassing is en wiens plaats van tewerkstelling door de Minister is aangewezen als een plaats van tewerkstelling die niet per openbaar vervoer te bereiken is, is de tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen tussen de woning en de plaats van tewerkstelling – afhankelijk van de afstand en het persoonlijk werkrooster – gelijk aan de in bijlage 1b, tabel Q opgenomen bedragen.

  • 5. De tegemoetkoming in de kosten van het dagelijks reizen tussen de woning en de plaats van tewerkstelling voor de defensieambtenaar, bedoeld in artikel 2, vijfde lid van het besluit, is gelijk aan het bedrag per kalendermaand van het in bijlage 1a, tabel N genoemde bedrag over de afstand binnen Nederland.

E

Artikel 15 komt te luiden:

Artikel 15. Eigen bijdrage bij dagelijks reizen

De defensieambtenaar die kiest voor de aanspraak op privégebruik van een door Defensie verstrekt openbaar vervoersbewijs, betaalt hiervoor een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage bedraagt per maand:

  • a. € 48,29 indientrein, bus, tram en metro is inbegrepen dan wel

  • b. € 21,08 indien uitsluitend trein is inbegrepen.

F

Artikel 17 komt te luiden:

Artikel 17. Tegemoetkoming in de kosten bij niet- dagelijks reizen algemeen

  • 1. De defensieambtenaar die niet dagelijks rijdt tussen de woning en de plaats van tewerkstelling, heeft aanspraak op een tegemoetkoming in de reiskosten van achtmaal per periode van vier weken. Indien de plaats van tewerkstelling in Nederland, België of Duitsland en de woning in Nederland, België of Duitsland is gelegen waarbij de tegemoetkoming per kalendermaand afhankelijk is van de afstand en het persoonlijk werkrooster is de tegemoetkoming gelijk aan de in bijlage 3, tabel O opgenomen bedragen.

  • 2. De defensieambtenaar die niet dagelijks reist tussen de woning en de plaats van tewerkstelling, heeft aanspraak op een tegemoetkoming in de reiskosten van achtmaal per periode van vier weken. Indien de plaats van tewerkstelling en de woning beide in Nederland zijn gelegen en hij verplicht huisvesting van rijkswege ontvangt waarbij de tegemoetkoming per kalendermaand afhankelijk is van de afstand en het persoonlijk werkrooster is de tegemoetkoming gelijk aan de in bijlage 3, tabel O opgenomen bedragen.

  • 3. De tegemoetkoming per kalendermaand in de kosten bij niet-dagelijks reizen tussen de woning en de plaats van tewerkstelling is – afhankelijk van de afstand en het persoonlijk werkrooster – voor de defensieambtenaar, bedoeld in:

    • a. artikel 20, onderdeel a, van het besluit gelijk aan de in bijlage 3, tabel H of I opgenomen bedragen voor zover de enkele reisafstand groter is dan 25 kilometer;

    • b. artikel 20, onderdeel b, van het besluit gelijk aan de in bijlage 3, tabel H of I opgenomen bedragen;

    • c. artikel 20, onderdeel c van het besluit, voor zover de enkele reisafstand groter is dan 25 kilometer indien de plaats van tewerkstelling in Nederland, België of Duitsland is gelegen, gelijk aan de in bijlage 3, tabel J en K opgenomen bedragen.

  • 4. Bijlage 3, tabel I, K en M zijn van toepassing indien het betreft een militair met een hogere rang dan die van adjudant-onderofficier die reist per trein in de eerste klasse.

G

De titel van artikel 18 komt te luiden: ‘Tegemoetkoming in de kosten van het niet dagelijks reizen bijzonder’.

H

Artikel 21 komt te luiden:

Artikel 21. Tegemoetkoming algemeen

  • 1. Indien de aanspraak op een tegemoetkoming in de kosten van het reizen tussen de woning of de plaats van legering en de plaats van tewerkstelling aanvangt of eindigt anders dan op de respectievelijk eerste of laatste werkdag van een kalendermaand wordt de tabeltegemoetkoming opgenomen in bijlage 1 tot en met 3, voor die maand berekend naar rato van het aantal werkdagen.

  • 2. De aanspraak op een tegemoetkoming woon-werkverkeer wordt opgeschort, nadat de defensieambtenaar langer dan zes aaneengesloten weken afwezig is op de werklocatie. De tegemoetkoming vangt wederom aan op de eerste dag van de maand volgend op de datum van terugkeer op basis van het dan geldende persoonlijk werkrooster.

  • 3. De aanspraak op een tegemoetkoming woon-werkverkeer wordt opgeschort vanaf de eerste dag dat de defensieambtenaar op een uitzending gaat als bedoeld in de Regeling Voorzieningen bij Vredes- en Humanitaire Operaties. De tegemoetkoming vangt wederom aan op de eerste dag van terugkeer op basis van het dan geldende persoonlijk werkrooster.

  • 4. De aanspraak op een tegemoetkoming woon-werkverkeer wordt opgeschort vanaf de 31ste dag dat de defensieambtenaar op een meerdaagse activiteit gaat als bedoeld in de Regeling Vergoeding voor Overwerk, Onregelmatigheid, Beschikbaarheid en Bereikbaarheid. De tegemoetkoming vangt wederom aan op de eerste dag van terugkeer op basis van het dan geldende persoonlijk werkrooster.

  • 5. Indien het persoonlijk werkrooster is gebaseerd op twee weken die anders zijn voor wat betreft de locaties waar de defensieambtenaar werkzaamheden verricht, wordt de tegemoetkoming op grond van de in bijlage 1a en 1b tabellen berekend op basis van de gemiddelde afstand.

  • 6. Met inachtneming van het derde en het vierde lid heeft de defensieambtenaar waarvoor geen persoonlijk werkrooster is vastgesteld in een geautomatiseerd personeelssysteem op aanvraag aanspraak op een tabeltegemoetkoming opgenomen in bijlage 1 tot en met 3.

I

De bijlage 1 wordt vervangen door de bijlage 1, opgenomen als bijlage 1 bij deze regeling.

J

Na bijlage 1 worden de bijlage 1a en de bijlage 1b ingevoegd, opgenomen als bijlage 2 respectievelijk bijlage 3 bij deze regeling.

K

De bijlage 3 wordt vervangen door de bijlage 3, opgenomen als bijlage 4 bij deze regeling.

HOOFDSTUK 2 OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Artikel 2 Overgangsbepaling

  • 1. Als de invoering wegens uitvoeringstechnische redenen wordt vertraagd, zullen de medewerkers daarvan geen nadeel ondervinden. Zij behouden tot de datum van daadwerkelijke invoering hun bestaande reiskostenaanspraken. Zij die op grond van de nieuwe regeling over de overgangsperiode een hogere aanspraak gehad zouden hebben, ontvangen alsnog het verschil. Bij hen die op grond van de nieuwe regeling over de overgangsperiode een lagere aanspraak gehad zouden hebben, wordt het verschil niet teruggevorderd.

  • 2. Voor de berekening van de terugwerkende kracht wordt voor die gevallen waar een specifieke berekening niet mogelijk is, uitgegaan van de standplaats voor alle gemaakte reizen.

  • 3. De keuze van de defensieambtenaar ten aanzien van het al dan niet gebruik maken van privé reizen voor het openbaarvervoersbewijs in geval van de eigen bijdrage dagelijks reizen is bepalend voor de berekening van de terugwerkende kracht.

Artikel 3 Inwerkingtreding

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 juli 2022.

Deze regeling zal met toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Staatssecretaris van Defensie, voor deze De Hoofddirecteur Personeel J. Legein Generaal-majoor

TOELICHTING

Algemeen

In het Arbeidsvoorwaardenakkoord Defensie 2021–2023 is, in het kader van het plaats- en tijdonafhankelijk werken, een afspraak gemaakt over een aangepaste tegemoetkoming woon-werkverkeer en de eigen bijdrage van een verstrekt openbaar vervoerbewijs. Deze ministeriële regeling ziet op de uitvoering van deze afspraak.

Artikelsgewijs

Artikel 1

Onderdeel A

In het Arbeidsvoorwaardenakkoord Defensie 2021–2023 is er voor gekozen om de tegemoetkoming woon-werkverkeer te koppelen aan het persoonlijk werkrooster. Daarom zijn de begripsbepalingen persoonlijk werkrooster en werklocatie toegevoegd aan de begripsbepalingen.

De definitie van werklocatie maakt dat de werklocatie een overeengekomen plaats is tussen het bevoegd gezag en de defensieambtenaar. Het staat de defensieambtenaar vrij om de werklocatie in het persoonlijk werkrooster te wijzigen. Het bevoegd gezag kan een defensieambtenaar daarmee nooit verplichten de werkzaamheden op een andere locatie te verrichten dan de plaats van tewerkstelling bedoeld in artikel 1 van het Verplaatsingskostenbesluit Defensie. Het bevoegd gezag kan de defensieambtenaar niet meer dan twee plaatsen van tewerkstellingen opleggen. Het persoonlijk werkrooster biedt de defensieambtenaar echter wel de mogelijkheid om zelf op verschillende werklocaties te werken. Het persoonlijk werkrooster kent minimaal de volgende werklocaties: de standplaats, de woning, een flexplek en een secundaire plaatsing.

Onderdeel B

De defensieambtenaar kan het persoonlijk werkrooster iedere vier weken wijzigen. Daarbij is het belangrijk dat een wijziging van het persoonlijk werkrooster op verzoek is van de defensieambtenaar. Het bevoegd gezag keurt de aangevraagde wijziging van de defensieambtenaar goed. Afwijzingen dienen gemotiveerd aangeleverd te worden door het bevoegd gezag overeenkomstig de Wet Flexibel Werken. Indien de defensieambtenaar een wijziging van de woning naar de plaats van tewerkstelling indient, kan het bevoegd gezag deze niet afwijzen. Bij wijziging van het persoonlijk werkrooster gaat de aanspraak op de tegemoetkoming op grond van artikelen 13, 14 en 17 in op de door de defensieambtenaar aangegeven datum van ingang roosterwijziging. De roosterwijziging kan niet verder terug dan de maandag van de week waarin de roosterwijziging wordt aangevraagd. De defensieambtenaar kan aanvragen naar de toekomst toe wel indienen.

Onderdeel C

Tabellen A, B, C, D uit bijlage 1 vinden hun herkomst in een tijd waar de defensieambtenaar minimaal een maand moest wachten op een verstrekt openbaar vervoerbewijs. Tegenwoordig gaat dit sneller. Omdat de doelgroep in deze tabellen klein is en Defensie oneigenlijk gebruik wilt uitsluiten, wordt deze tabel uitsluitend nog toegepast wanneer de medewerker daadwerkelijk een periode dient te overbruggen totdat het openbaar vervoerbewijs kan worden verstrekt. Medewerkers die zelf een openbaar vervoerbewijs hebben aangeschaft, vallen onder bijlage 1a, Tabel E.

Het oude vierde lid is geschrapt omdat deze situatie met het bepaalde in het eerste lid niet meer voorkomt.

Onderdeel E

In het akkoord is afgesproken om het gebruik van openbaar vervoer te stimuleren en de medewerker zelf een keuze te laten maken of de NS-businesscard voor privéreizen wordt gebruikt. Indien de medewerker daarvoor kiest, wordt een eigen bijdrage betaald. Als gevolg van deze afspraak is het gehele artikel aangepast zodat duidelijk is in welke gevallen er sprake is van een eigen bijdrage en hoe hoog deze is.

Onderdeel F

De eerste twee leden in artikel 15 zijn toegevoegd teneinde de defensieambtenaar, die huisvesting van rijkswege geniet en achtmaal per vier weken naar de plaats van legering reist, aanspraak te laten maken op bijlage 3, tabel O.

Onderdeel H
Eerste lid

Als de defensieambtenaar een aanpassing doet in het persoonlijk werkrooster, dan wordt de tegemoetkoming woon-werkverkeer beëindigd. De defensieambtenaar dient alsdan een nieuwe aanvraag in die vanaf de datum van de roosterwijziging ingaat.

Tweede lid

Voor de defensieambtenaar die een tegemoetkoming woon-werkverkeer ontvangt en langer dan zes aaneengesloten weken ziek is, wordt de tegemoetkoming beëindigd na zes aaneengesloten weken. Als de defensieambtenaar (gedeeltelijk) herstelt, vraagt de defensieambtenaar opnieuw een tegemoetkoming woon-werkverkeer aan dat gebaseerd is op het dan geldende persoonlijke werkrooster. De tegemoetkoming vangt wederom aan op de eerste dag van de maand volgend op de datum van terugkeer.

Derde lid

De tegemoetkoming woon-werkverkeer wordt opgeschort vanaf de eerste dag dat de defensieambtenaar op een uitzending gaat. De tegemoetkoming vangt aan op de eerste dag van terugkeer op basis van het dan geldende persoonlijk werkrooster.

Vierde lid

De tegemoetkoming woon-werkverkeer wordt opgeschort voor de defensieambtenaar die langer dan 30 dagen op een meerdaagse activiteit is. De tegemoetkoming vangt aan op de eerste dag van terugkeer op basis van het dan geldende persoonlijk werkrooster.

Onderdeel J, K

De hoogte van de tegemoetkoming woon-werkverkeer voor bijlage 1a, 1b en bijlage 3, tabel O is gebaseerd op 19 cent per kilometer. In de tabeltegemoetkoming wordt uitgegaan van 214 reisdagen per jaar bij een vijfdaagse werkweek. Dit komt neer op 10 werkdagen per twee weken. Werkt de defensieambtenaar minder dan vijf dagen per week of heeft de defensieambtenaar een tweewekelijks rooster met een verschillend aantal werkdagen per week dan wordt daarmee rekening gehouden.

De rekenformule is:

Enkele reisafstand x 2 x 214 dagen x kilometervergoeding (€ 0,19) x (aantal reisdagen/10) / gedeeld door 12 maanden.

Ook defensieambtenaren zonder een persoonlijk werkrooster maken aanspraak op een tegemoetkoming woon-werkverkeer. Dit zijn grotendeels de defensieambtenaren die werken in ploegen- en continudiensten. Deze defensieambtenaren dienen daartoe een aanvraag en een rooster in te dienen. De personeelssystemen worden daarop aangepast. Indien zij voldoen aan de voorwaarde, ontvangen zij ook een tegemoetkoming woon-werkverkeer volgens bijlage 1, 1a, 1b en bijlage 3.

De Staatssecretaris van Defensie, voor deze De Hoofddirecteur Personeel J. Legein Generaal-majoor

BIJLAGE 1 BEHORENDE BIJ ARTIKEL 1 ONDERDEEL I

Bijlage 1. Bij de Verplaatsingskostenregeling Defensie

Tabel A: van toepassing indien de defensieambtenaar in afwachting is van een door defensie verstrekt openbaar vervoerbewijs

Tabel B: van toepassing indien de defensieambtenaar in afwachting is van een door defensie verstrekt openbaar vervoerbewijs en er aanspraak bestaat op een tegemoetkoming ter zake van het reizen per trein in de eerste klasse.

Tabel C: van toepassing de defensieambtenaar in afwachting is van een door defensie verstrekt openbaar vervoerbewijs bij een detachering voor een kortere periode dan drie maanden en in geval het vaststaat dat van een voor de eerste of volgende maal aan te schaffen vervoervoorziening op jaarbasis korter dan drie maanden gebruik kan worden gemaakt anders dan in verband met vakantieverlof.

Tabel D: van toepassing de defensieambtenaar in afwachting is van een door defensie verstrekt openbaar vervoerbewijs bij een detachering voor een kortere periode dan drie maanden en in geval het vaststaat dat van een voor de eerste of volgende maal aan te schaffen vervoervoorziening op jaarbasis korter dan drie maanden gebruik kan worden gemaakt anders dan in verband met vakantieverlof en er aanspraak bestaat op een tegemoetkoming ter zake van het reizen per trein in de eerste klasse.

Enkele reisafstand

in kilometers

A

B

C

D

11

57,58

98,86

55,10

96,38

12

57,58

98,86

55,10

96,38

13

62,03

107,87

59,35

105,39

14

65,30

115,92

62,62

113,45

15

70,75

124,51

68,07

122,03

16

74,02

129,81

71,34

127,33

17

77,29

136,49

74,61

134,01

18

83,83

146,87

81,15

144,40

19

88,19

155,46

85,51

152,98

20

93,64

164,15

90,96

161,68

21

98,00

170,83

95,32

168,35

22

103,45

181,11

100,77

178,64

23

108,90

189,80

106,22

187,33

24

115,44

200,51

112,76

198,03

25

120,89

209,10

118,21

206,62

26

125,25

217,58

122,57

215,10

27

128,52

222,77

125,84

220,29

28

132,88

230,83

130,20

228,35

29

137,24

239,41

134,56

236,94

30

144,87

248,42

142,19

245,95

31

148,14

256,80

145,46

254,32

32

153,59

263,79

150,91

261,32

33

159,04

275,45

156,36

272,98

34

162,31

282,45

159,63

279,97

35

168,85

290,93

166,17

288,45

36

172,12

299,41

169,44

296,93

37

175,39

304,71

172,71

302,23

38

180,84

313,29

178,16

310,82

39

184,11

320,08

181,43

317,60

40

189,56

328,77

186,88

326,29

41

195,01

337,36

192,33

334,88

42

199,37

345,73

196,69

343,25

43

205,91

356,01

203,23

353,54

44

209,18

363,01

206,50

360,53

45

212,45

367,99

209,77

365,51

46

218,99

378,38

216,31

375,90

47

222,26

385,38

219,58

382,90

48

225,53

390,46

222,85

387,99

49

230,98

399,05

228,30

396,57

50

234,25

405,94

231,57

403,46

51

237,52

411,03

234,84

408,55

52

242,97

419,61

240,29

417,14

53

247,33

428,20

244,65

425,72

54

250,60

433,29

247,92

430,81

55

256,05

441,98

253,37

439,50

56

260,41

450,56

257,73

448,09

57

269,58

457,35

267,11

454,87

58

273,72

464,24

271,25

461,76

59

278,85

472,82

276,37

470,35

60

281,79

477,91

279,31

475,44

61

286,91

486,50

284,44

484,02

62

289,96

491,59

287,49

489,11

63

294,98

500,28

292,50

497,80

64

299,12

507,17

296,64

504,69

65

302,17

512,26

299,70

509,78

66

307,19

520,84

304,71

518,37

67

311,22

527,63

308,74

525,15

68

314,38

532,82

311,90

530,34

69

319,39

541,41

316,92

538,93

70

325,39

551,58

322,91

549,11

71

325,39

551,58

322,91

549,11

72

330,51

560,27

328,04

557,80

73

335,64

568,86

333,16

566,38

74

338,58

573,95

336,10

571,47

75

343,70

582,53

341,23

580,06

76

343,70

582,53

341,23

580,06

77

343,70

582,53

341,23

580,06

78

345,77

585,93

343,30

583,45

79

347,84

589,42

345,37

586,95

80

347,84

589,42

345,37

586,95

81

347,84

589,42

345,37

586,95

82

347,84

589,64

345,37

587,16

83

347,84

589,64

345,37

587,16

84

347,84

589,64

345,37

587,16

85

347,84

589,64

345,37

587,16

86

347,84

589,64

345,37

587,16

87

347,84

589,64

345,37

587,16

88

347,84

589,64

345,37

587,16

89

347,84

589,64

345,37

587,16

90

347,84

589,64

345,37

587,16

91

347,84

589,64

345,37

587,16

92

347,84

589,64

345,37

587,16

93

347,84

589,64

345,37

587,16

94

347,84

589,64

345,37

587,16

BIJLAGE 2 BEHORENDE BIJ ARTIKEL 1 ONDERDEEL J

Bijlage 1a. bij de verplaatsingskostenregeling Defensie

Tabel E: van toepassing indien overwegend gebruik wordt gemaakt van eigen vervoer.

Tabel N: van toepassing indien aanspraak bestaat op een tegemoetkoming in de reiskosten naar niet per openbaar vervoer bereikbare plaatsen.

N.B. De tabel geeft zowel de tegemoetkoming van Tabel E als N weer.

REISDAGEN PER TWEE WEKEN

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

KM

                   

11

€ 6,47

€ 12,95

€ 19,42

€ 25,89

€ 32,37

€ 38,84

€ 45,31

€ 51,79

€ 58,26

€ 64,74

12

€ 7,06

€ 14,12

€ 21,19

€ 28,25

€ 35,31

€ 42,37

€ 49,43

€ 56,50

€ 63,56

€ 70,62

13

€ 7,65

€ 15,30

€ 22,95

€ 30,60

€ 38,25

€ 45,90

€ 53,55

€ 61,20

€ 68,85

€ 76,51

14

€ 8,24

€ 16,48

€ 24,72

€ 32,96

€ 41,20

€ 49,43

€ 57,67

€ 65,91

€ 74,15

€ 82,39

15

€ 8,83

€ 17,66

€ 26,48

€ 35,31

€ 44,14

€ 52,97

€ 61,79

€ 70,62

€ 79,45

€ 88,28

16

€ 9,42

€ 18,83

€ 28,25

€ 37,66

€ 47,08

€ 56,50

€ 65,91

€ 75,33

€ 84,74

€ 94,16

17

€ 10,00

€ 20,01

€ 30,01

€ 40,02

€ 50,02

€ 60,03

€ 70,03

€ 80,04

€ 90,04

€ 100,05

18

€ 10,59

€ 21,19

€ 31,78

€ 42,37

€ 52,97

€ 63,56

€ 74,15

€ 84,74

€ 95,34

€ 105,93

19

€ 11,18

€ 22,36

€ 33,54

€ 44,73

€ 55,91

€ 67,09

€ 78,27

€ 89,45

€ 100,63

€ 111,82

20

€ 11,77

€ 23,54

€ 35,31

€ 47,08

€ 58,85

€ 70,62

€ 82,39

€ 94,16

€ 105,93

€ 117,70

21

€ 12,36

€ 24,72

€ 37,08

€ 49,43

€ 61,79

€ 74,15

€ 86,51

€ 98,87

€ 111,23

€ 123,59

22

€ 12,95

€ 25,89

€ 38,84

€ 51,79

€ 64,74

€ 77,68

€ 90,63

€ 103,58

€ 116,52

€ 129,47

23

€ 13,54

€ 27,07

€ 40,61

€ 54,14

€ 67,68

€ 81,21

€ 94,75

€ 108,28

€ 121,82

€ 135,36

24

€ 14,12

€ 28,25

€ 42,37

€ 56,50

€ 70,62

€ 84,74

€ 98,87

€ 112,99

€ 127,12

€ 141,24

25

€ 14,71

€ 29,43

€ 44,14

€ 58,85

€ 73,56

€ 88,28

€ 102,99

€ 117,70

€ 132,41

€ 147,13

26

€ 15,30

€ 30,60

€ 45,90

€ 61,20

€ 76,51

€ 91,81

€ 107,11

€ 122,41

€ 137,71

€ 153,01

27

€ 15,89

€ 31,78

€ 47,67

€ 63,56

€ 79,45

€ 95,34

€ 111,23

€ 127,12

€ 143,01

€ 158,90

28

€ 16,48

€ 32,96

€ 49,43

€ 65,91

€ 82,39

€ 98,87

€ 115,35

€ 131,82

€ 148,30

€ 164,78

29

€ 17,07

€ 34,13

€ 51,20

€ 68,27

€ 85,33

€ 102,40

€ 119,47

€ 136,53

€ 153,60

€ 170,67

30

€ 17,66

€ 35,31

€ 52,97

€ 70,62

€ 88,28

€ 105,93

€ 123,59

€ 141,24

€ 158,90

€ 176,55

31

€ 18,24

€ 36,49

€ 54,73

€ 72,97

€ 91,22

€ 109,46

€ 127,70

€ 145,95

€ 164,19

€ 182,44

32

€ 18,83

€ 37,66

€ 56,50

€ 75,33

€ 94,16

€ 112,99

€ 131,82

€ 150,66

€ 169,49

€ 188,32

33

€ 19,42

€ 38,84

€ 58,26

€ 77,68

€ 97,10

€ 116,52

€ 135,94

€ 155,36

€ 174,78

€ 194,21

34

€ 20,01

€ 40,02

€ 60,03

€ 80,04

€ 100,05

€ 120,05

€ 140,06

€ 160,07

€ 180,08

€ 200,09

35

€ 20,60

€ 41,20

€ 61,79

€ 82,39

€ 102,99

€ 123,59

€ 144,18

€ 164,78

€ 185,38

€ 205,98

36

€ 21,19

€ 42,37

€ 63,56

€ 84,74

€ 105,93

€ 127,12

€ 148,30

€ 169,49

€ 190,67

€ 211,86

37

€ 21,77

€ 43,55

€ 65,32

€ 87,10

€ 108,87

€ 130,65

€ 152,42

€ 174,20

€ 195,97

€ 217,75

38

€ 22,36

€ 44,73

€ 67,09

€ 89,45

€ 111,82

€ 134,18

€ 156,54

€ 178,90

€ 201,27

€ 223,63

39

€ 22,95

€ 45,90

€ 68,85

€ 91,81

€ 114,76

€ 137,71

€ 160,66

€ 183,61

€ 206,56

€ 229,52

40

€ 23,54

€ 47,08

€ 70,62

€ 94,16

€ 117,70

€ 141,24

€ 164,78

€ 188,32

€ 211,86

€ 235,40

41

€ 24,13

€ 48,26

€ 72,39

€ 96,51

€ 120,64

€ 144,77

€ 168,90

€ 193,03

€ 217,16

€ 241,29

42

€ 24,72

€ 49,43

€ 74,15

€ 98,87

€ 123,59

€ 148,30

€ 173,02

€ 197,74

€ 222,45

€ 247,17

43

€ 25,31

€ 50,61

€ 75,92

€ 101,22

€ 126,53

€ 151,83

€ 177,14

€ 202,44

€ 227,75

€ 253,06

44

€ 25,89

€ 51,79

€ 77,68

€ 103,58

€ 129,47

€ 155,36

€ 181,26

€ 207,15

€ 233,05

€ 258,94

45

€ 26,48

€ 52,97

€ 79,45

€ 105,93

€ 132,41

€ 158,90

€ 185,38

€ 211,86

€ 238,34

€ 264,83

46

€ 27,07

€ 54,14

€ 81,21

€ 108,28

€ 135,36

€ 162,43

€ 189,50

€ 216,57

€ 243,64

€ 270,71

47

€ 27,66

€ 55,32

€ 82,98

€ 110,64

€ 138,30

€ 165,96

€ 193,62

€ 221,28

€ 248,94

€ 276,60

48

€ 28,25

€ 56,50

€ 84,74

€ 112,99

€ 141,24

€ 169,49

€ 197,74

€ 225,98

€ 254,23

€ 282,48

49

€ 28,84

€ 57,67

€ 86,51

€ 115,35

€ 144,18

€ 173,02

€ 201,86

€ 230,69

€ 259,53

€ 288,37

50

€ 29,43

€ 58,85

€ 88,28

€ 117,70

€ 147,13

€ 176,55

€ 205,98

€ 235,40

€ 264,83

€ 294,25

51

€ 30,01

€ 60,03

€ 90,04

€ 120,05

€ 150,07

€ 180,08

€ 210,09

€ 240,11

€ 270,12

€ 300,14

52

€ 30,60

€ 61,20

€ 91,81

€ 122,41

€ 153,01

€ 183,61

€ 214,21

€ 244,82

€ 275,42

€ 306,02

53

€ 31,19

€ 62,38

€ 93,57

€ 124,76

€ 155,95

€ 187,14

€ 218,33

€ 249,52

€ 280,71

€ 311,91

54

€ 31,78

€ 63,56

€ 95,34

€ 127,12

€ 158,90

€ 190,67

€ 222,45

€ 254,23

€ 286,01

€ 317,79

55

€ 32,37

€ 64,74

€ 97,10

€ 129,47

€ 161,84

€ 194,21

€ 226,57

€ 258,94

€ 291,31

€ 323,68

56

€ 32,96

€ 65,91

€ 98,87

€ 131,82

€ 164,78

€ 197,74

€ 230,69

€ 263,65

€ 296,60

€ 329,56

57

€ 33,54

€ 67,09

€ 100,63

€ 134,18

€ 167,72

€ 201,27

€ 234,81

€ 268,36

€ 301,90

€ 335,45

58

€ 34,13

€ 68,27

€ 102,40

€ 136,53

€ 170,67

€ 204,80

€ 238,93

€ 273,06

€ 307,20

€ 341,33

59

€ 34,72

€ 69,44

€ 104,16

€ 138,89

€ 173,61

€ 208,33

€ 243,05

€ 277,77

€ 312,49

€ 347,22

60

€ 35,31

€ 70,62

€ 105,93

€ 141,24

€ 176,55

€ 211,86

€ 247,17

€ 282,48

€ 317,79

€ 353,10

61

€ 35,90

€ 71,80

€ 107,70

€ 143,59

€ 179,49

€ 215,39

€ 251,29

€ 287,19

€ 323,09

€ 358,99

62

€ 36,49

€ 72,97

€ 109,46

€ 145,95

€ 182,44

€ 218,92

€ 255,41

€ 291,90

€ 328,38

€ 364,87

63

€ 37,08

€ 74,15

€ 111,23

€ 148,30

€ 185,38

€ 222,45

€ 259,53

€ 296,60

€ 333,68

€ 370,76

64

€ 37,66

€ 75,33

€ 112,99

€ 150,66

€ 188,32

€ 225,98

€ 263,65

€ 301,31

€ 338,98

€ 376,64

65

€ 38,25

€ 76,51

€ 114,76

€ 153,01

€ 191,26

€ 229,52

€ 267,77

€ 306,02

€ 344,27

€ 382,53

66

€ 38,84

€ 77,68

€ 116,52

€ 155,36

€ 194,21

€ 233,05

€ 271,89

€ 310,73

€ 349,57

€ 388,41

67

€ 39,43

€ 78,86

€ 118,29

€ 157,72

€ 197,15

€ 236,58

€ 276,01

€ 315,44

€ 354,87

€ 394,30

68

€ 40,02

€ 80,04

€ 120,05

€ 160,07

€ 200,09

€ 240,11

€ 280,13

€ 320,14

€ 360,16

€ 400,18

69

€ 40,61

€ 81,21

€ 121,82

€ 162,43

€ 203,03

€ 243,64

€ 284,25

€ 324,85

€ 365,46

€ 406,07

70

€ 41,20

€ 82,39

€ 123,59

€ 164,78

€ 205,98

€ 247,17

€ 288,37

€ 329,56

€ 370,76

€ 411,95

71

€ 41,78

€ 83,57

€ 125,35

€ 167,13

€ 208,92

€ 250,70

€ 292,48

€ 334,27

€ 376,05

€ 417,84

72

€ 42,37

€ 84,74

€ 127,12

€ 169,49

€ 211,86

€ 254,23

€ 296,60

€ 338,98

€ 381,35

€ 423,72

73

€ 42,96

€ 85,92

€ 128,88

€ 171,84

€ 214,80

€ 257,76

€ 300,72

€ 343,68

€ 386,64

€ 429,61

74

€ 43,55

€ 87,10

€ 130,65

€ 174,20

€ 217,75

€ 261,29

€ 304,84

€ 348,39

€ 391,94

€ 435,49

75

€ 44,14

€ 88,28

€ 132,41

€ 176,55

€ 220,69

€ 264,83

€ 308,96

€ 353,10

€ 397,24

€ 441,38

76

€ 44,73

€ 89,45

€ 134,18

€ 178,90

€ 223,63

€ 268,36

€ 313,08

€ 357,81

€ 402,53

€ 447,26

77

€ 45,31

€ 90,63

€ 135,94

€ 181,26

€ 226,57

€ 271,89

€ 317,20

€ 362,52

€ 407,83

€ 453,15

78

€ 45,90

€ 91,81

€ 137,71

€ 183,61

€ 229,52

€ 275,42

€ 321,32

€ 367,22

€ 413,13

€ 459,03

79

€ 46,49

€ 92,98

€ 139,47

€ 185,97

€ 232,46

€ 278,95

€ 325,44

€ 371,93

€ 418,42

€ 464,92

80

€ 47,08

€ 94,16

€ 141,24

€ 188,32

€ 235,40

€ 282,48

€ 329,56

€ 376,64

€ 423,72

€ 470,80

81

€ 47,67

€ 95,34

€ 143,01

€ 190,67

€ 238,34

€ 286,01

€ 333,68

€ 381,35

€ 429,02

€ 476,69

82

€ 48,26

€ 96,51

€ 144,77

€ 193,03

€ 241,29

€ 289,54

€ 337,80

€ 386,06

€ 434,31

€ 482,57

83

€ 48,85

€ 97,69

€ 146,54

€ 195,38

€ 244,23

€ 293,07

€ 341,92

€ 390,76

€ 439,61

€ 488,46

84

€ 49,43

€ 98,87

€ 148,30

€ 197,74

€ 247,17

€ 296,60

€ 346,04

€ 395,47

€ 444,91

€ 494,34

85

€ 50,02

€ 100,05

€ 150,07

€ 200,09

€ 250,11

€ 300,14

€ 350,16

€ 400,18

€ 450,20

€ 500,23

86

€ 50,61

€ 101,22

€ 151,83

€ 202,44

€ 253,06

€ 303,67

€ 354,28

€ 404,89

€ 455,50

€ 506,11

87

€ 51,20

€ 102,40

€ 153,60

€ 204,80

€ 256,00

€ 307,20

€ 358,40

€ 409,60

€ 460,80

€ 512,00

88

€ 51,79

€ 103,58

€ 155,36

€ 207,15

€ 258,94

€ 310,73

€ 362,52

€ 414,30

€ 466,09

€ 517,88

89

€ 52,38

€ 104,75

€ 157,13

€ 209,51

€ 261,88

€ 314,26

€ 366,64

€ 419,01

€ 471,39

€ 523,77

90

€ 52,97

€ 105,93

€ 158,90

€ 211,86

€ 264,83

€ 317,79

€ 370,76

€ 423,72

€ 476,69

€ 529,65

91

€ 53,55

€ 107,11

€ 160,66

€ 214,21

€ 267,77

€ 321,32

€ 374,87

€ 428,43

€ 481,98

€ 535,54

92

€ 54,14

€ 108,28

€ 162,43

€ 216,57

€ 270,71

€ 324,85

€ 378,99

€ 433,14

€ 487,28

€ 541,42

93

€ 54,73

€ 109,46

€ 164,19

€ 218,92

€ 273,65

€ 328,38

€ 383,11

€ 437,84

€ 492,57

€ 547,31

94

€ 55,32

€ 110,64

€ 165,96

€ 221,28

€ 276,60

€ 331,91

€ 387,23

€ 442,55

€ 497,87

€ 553,19

BIJLAGE 3 BEHORENDE BIJ ARTIKEL 1 ONDERDEEL J

Bijlage 1b. bij de Verplaatsingskostenregeling Defensie

Tabel P: van toepassing indien overwegend gebruik wordt gemaakt van eigen vervoer en aanspraak bestaat op artikel 9, Sociaal Beleidskader 2012.

Tabel Q: van toepassing indien aanspraak bestaat op een tegemoetkoming in de reiskosten naar niet per openbaar vervoer bereikbare plaatsen, en aanspraak bestaat op artikel 9, Sociaal Beleidskader 2012.

N.B. De tabel geeft zowel de tegemoetkoming van Tabel P als Q weer.

REISDAGEN PER TWEE WEKEN

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

KM

11

€ 7,45

€ 14,91

€ 22,36

€ 29,82

€ 37,27

€ 44,73

€ 52,18

€ 59,63

€ 67,09

€ 74,54

12

€ 8,13

€ 16,26

€ 24,40

€ 32,53

€ 40,66

€ 48,79

€ 56,92

€ 65,06

€ 73,19

€ 81,32

13

€ 8,81

€ 17,62

€ 26,43

€ 35,24

€ 44,05

€ 52,86

€ 61,67

€ 70,48

€ 79,29

€ 88,10

14

€ 9,49

€ 18,97

€ 28,46

€ 37,95

€ 47,44

€ 56,92

€ 66,41

€ 75,90

€ 85,39

€ 94,87

15

€ 10,17

€ 20,33

€ 30,50

€ 40,66

€ 50,83

€ 60,99

€ 71,16

€ 81,32

€ 91,49

€ 101,65

16

€ 10,84

€ 21,69

€ 32,53

€ 43,37

€ 54,21

€ 65,06

€ 75,90

€ 86,74

€ 97,58

€ 108,43

17

€ 11,52

€ 23,04

€ 34,56

€ 46,08

€ 57,60

€ 69,12

€ 80,64

€ 92,16

€ 103,68

€ 115,20

18

€ 12,20

€ 24,40

€ 36,59

€ 48,79

€ 60,99

€ 73,19

€ 85,39

€ 97,58

€ 109,78

€ 121,98

19

€ 12,88

€ 25,75

€ 38,63

€ 51,50

€ 64,38

€ 77,25

€ 90,13

€ 103,01

€ 115,88

€ 128,76

20

€ 13,55

€ 27,11

€ 40,66

€ 54,21

€ 67,77

€ 81,32

€ 94,87

€ 108,43

€ 121,98

€ 135,53

21

€ 14,23

€ 28,46

€ 42,69

€ 56,92

€ 71,16

€ 85,39

€ 99,62

€ 113,85

€ 128,08

€ 142,31

22

€ 14,91

€ 29,82

€ 44,73

€ 59,63

€ 74,54

€ 89,45

€ 104,36

€ 119,27

€ 134,18

€ 149,09

23

€ 15,59

€ 31,17

€ 46,76

€ 62,35

€ 77,93

€ 93,52

€ 109,10

€ 124,69

€ 140,28

€ 155,86

24

€ 16,26

€ 32,53

€ 48,79

€ 65,06

€ 81,32

€ 97,58

€ 113,85

€ 130,11

€ 146,38

€ 162,64

25

€ 16,94

€ 33,88

€ 50,83

€ 67,77

€ 84,71

€ 101,65

€ 118,59

€ 135,53

€ 152,48

€ 169,42

26

€ 17,62

€ 35,24

€ 52,86

€ 70,48

€ 88,10

€ 105,72

€ 123,34

€ 140,95

€ 158,57

€ 176,19

27

€ 18,30

€ 36,59

€ 54,89

€ 73,19

€ 91,49

€ 109,78

€ 128,08

€ 146,38

€ 164,67

€ 182,97

28

€ 18,97

€ 37,95

€ 56,92

€ 75,90

€ 94,87

€ 113,85

€ 132,82

€ 151,80

€ 170,77

€ 189,75

29

€ 19,65

€ 39,30

€ 58,96

€ 78,61

€ 98,26

€ 117,91

€ 137,57

€ 157,22

€ 176,87

€ 196,52

30

€ 20,33

€ 40,66

€ 60,99

€ 81,32

€ 101,65

€ 121,98

€ 142,31

€ 162,64

€ 182,97

€ 203,30

31

€ 21,01

€ 42,02

€ 63,02

€ 84,03

€ 105,04

€ 126,05

€ 147,05

€ 168,06

€ 189,07

€ 210,08

32

€ 21,69

€ 43,37

€ 65,06

€ 86,74

€ 108,43

€ 130,11

€ 151,80

€ 173,48

€ 195,17

€ 216,85

33

€ 22,36

€ 44,73

€ 67,09

€ 89,45

€ 111,82

€ 134,18

€ 156,54

€ 178,90

€ 201,27

€ 223,63

34

€ 23,04

€ 46,08

€ 69,12

€ 92,16

€ 115,20

€ 138,24

€ 161,28

€ 184,33

€ 207,37

€ 230,41

35

€ 23,72

€ 47,44

€ 71,16

€ 94,87

€ 118,59

€ 142,31

€ 166,03

€ 189,75

€ 213,47

€ 237,18

36

€ 24,40

€ 48,79

€ 73,19

€ 97,58

€ 121,98

€ 146,38

€ 170,77

€ 195,17

€ 219,56

€ 243,96

37

€ 25,07

€ 50,15

€ 75,22

€ 100,29

€ 125,37

€ 150,44

€ 175,52

€ 200,59

€ 225,66

€ 250,74

38

€ 25,75

€ 51,50

€ 77,25

€ 103,01

€ 128,76

€ 154,51

€ 180,26

€ 206,01

€ 231,76

€ 257,51

39

€ 26,43

€ 52,86

€ 79,29

€ 105,72

€ 132,15

€ 158,57

€ 185,00

€ 211,43

€ 237,86

€ 264,29

40

€ 27,11

€ 54,21

€ 81,32

€ 108,43

€ 135,53

€ 162,64

€ 189,75

€ 216,85

€ 243,96

€ 271,07

41

€ 27,78

€ 55,57

€ 83,35

€ 111,14

€ 138,92

€ 166,71

€ 194,49

€ 222,27

€ 250,06

€ 277,84

42

€ 28,46

€ 56,92

€ 85,39

€ 113,85

€ 142,31

€ 170,77

€ 199,23

€ 227,70

€ 256,16

€ 284,62

43

€ 29,14

€ 58,28

€ 87,42

€ 116,56

€ 145,70

€ 174,84

€ 203,98

€ 233,12

€ 262,26

€ 291,40

44

€ 29,82

€ 59,63

€ 89,45

€ 119,27

€ 149,09

€ 178,90

€ 208,72

€ 238,54

€ 268,36

€ 298,17

45

€ 30,50

€ 60,99

€ 91,49

€ 121,98

€ 152,48

€ 182,97

€ 213,47

€ 243,96

€ 274,46

€ 304,95

46

€ 31,17

€ 62,35

€ 93,52

€ 124,69

€ 155,86

€ 187,04

€ 218,21

€ 249,38

€ 280,55

€ 311,73

47

€ 31,85

€ 63,70

€ 95,55

€ 127,40

€ 159,25

€ 191,10

€ 222,95

€ 254,80

€ 286,65

€ 318,50

48

€ 32,53

€ 65,06

€ 97,58

€ 130,11

€ 162,64

€ 195,17

€ 227,70

€ 260,22

€ 292,75

€ 325,28

49

€ 33,21

€ 66,41

€ 99,62

€ 132,82

€ 166,03

€ 199,23

€ 232,44

€ 265,65

€ 298,85

€ 332,06

50

€ 33,88

€ 67,77

€ 101,65

€ 135,53

€ 169,42

€ 203,30

€ 237,18

€ 271,07

€ 304,95

€ 338,83

51

€ 34,56

€ 69,12

€ 103,68

€ 138,24

€ 172,81

€ 207,37

€ 241,93

€ 276,49

€ 311,05

€ 345,61

52

€ 35,24

€ 70,48

€ 105,72

€ 140,95

€ 176,19

€ 211,43

€ 246,67

€ 281,91

€ 317,15

€ 352,39

53

€ 35,92

€ 71,83

€ 107,75

€ 143,67

€ 179,58

€ 215,50

€ 251,41

€ 287,33

€ 323,25

€ 359,16

54

€ 36,59

€ 73,19

€ 109,78

€ 146,38

€ 182,97

€ 219,56

€ 256,16

€ 292,75

€ 329,35

€ 365,94

55

€ 37,27

€ 74,54

€ 111,82

€ 149,09

€ 186,36

€ 223,63

€ 260,90

€ 298,17

€ 335,45

€ 372,72

56

€ 37,95

€ 75,90

€ 113,85

€ 151,80

€ 189,75

€ 227,70

€ 265,65

€ 303,59

€ 341,54

€ 379,49

57

€ 38,63

€ 77,25

€ 115,88

€ 154,51

€ 193,14

€ 231,76

€ 270,39

€ 309,02

€ 347,64

€ 386,27

58

€ 39,30

€ 78,61

€ 117,91

€ 157,22

€ 196,52

€ 235,83

€ 275,13

€ 314,44

€ 353,74

€ 393,05

59

€ 39,98

€ 79,96

€ 119,95

€ 159,93

€ 199,91

€ 239,89

€ 279,88

€ 319,86

€ 359,84

€ 399,82

60

€ 40,66

€ 81,32

€ 121,98

€ 162,64

€ 203,30

€ 243,96

€ 284,62

€ 325,28

€ 365,94

€ 406,60

61

€ 41,34

€ 82,68

€ 124,01

€ 165,35

€ 206,69

€ 248,03

€ 289,36

€ 330,70

€ 372,04

€ 413,38

62

€ 42,02

€ 84,03

€ 126,05

€ 168,06

€ 210,08

€ 252,09

€ 294,11

€ 336,12

€ 378,14

€ 420,15

63

€ 42,69

€ 85,39

€ 128,08

€ 170,77

€ 213,47

€ 256,16

€ 298,85

€ 341,54

€ 384,24

€ 426,93

64

€ 43,37

€ 86,74

€ 130,11

€ 173,48

€ 216,85

€ 260,22

€ 303,59

€ 346,97

€ 390,34

€ 433,71

65

€ 44,05

€ 88,10

€ 132,15

€ 176,19

€ 220,24

€ 264,29

€ 308,34

€ 352,39

€ 396,44

€ 440,48

66

€ 44,73

€ 89,45

€ 134,18

€ 178,90

€ 223,63

€ 268,36

€ 313,08

€ 357,81

€ 402,53

€ 447,26

67

€ 45,40

€ 90,81

€ 136,21

€ 181,61

€ 227,02

€ 272,42

€ 317,83

€ 363,23

€ 408,63

€ 454,04

68

€ 46,08

€ 92,16

€ 138,24

€ 184,33

€ 230,41

€ 276,49

€ 322,57

€ 368,65

€ 414,73

€ 460,81

69

€ 46,76

€ 93,52

€ 140,28

€ 187,04

€ 233,80

€ 280,55

€ 327,31

€ 374,07

€ 420,83

€ 467,59

70

€ 47,44

€ 94,87

€ 142,31

€ 189,75

€ 237,18

€ 284,62

€ 332,06

€ 379,49

€ 426,93

€ 474,37

71

€ 48,11

€ 96,23

€ 144,34

€ 192,46

€ 240,57

€ 288,69

€ 336,80

€ 384,91

€ 433,03

€ 481,14

72

€ 48,79

€ 97,58

€ 146,38

€ 195,17

€ 243,96

€ 292,75

€ 341,54

€ 390,34

€ 439,13

€ 487,92

73

€ 49,47

€ 98,94

€ 148,41

€ 197,88

€ 247,35

€ 296,82

€ 346,29

€ 395,76

€ 445,23

€ 494,70

74

€ 50,15

€ 100,29

€ 150,44

€ 200,59

€ 250,74

€ 300,88

€ 351,03

€ 401,18

€ 451,33

€ 501,47

75

€ 50,83

€ 101,65

€ 152,48

€ 203,30

€ 254,13

€ 304,95

€ 355,78

€ 406,60

€ 457,43

€ 508,25

76

€ 51,50

€ 103,01

€ 154,51

€ 206,01

€ 257,51

€ 309,02

€ 360,52

€ 412,02

€ 463,52

€ 515,03

77

€ 52,18

€ 104,36

€ 156,54

€ 208,72

€ 260,90

€ 313,08

€ 365,26

€ 417,44

€ 469,62

€ 521,80

78

€ 52,86

€ 105,72

€ 158,57

€ 211,43

€ 264,29

€ 317,15

€ 370,01

€ 422,86

€ 475,72

€ 528,58

79

€ 53,54

€ 107,07

€ 160,61

€ 214,14

€ 267,68

€ 321,21

€ 374,75

€ 428,29

€ 481,82

€ 535,36

80

€ 54,21

€ 108,43

€ 162,64

€ 216,85

€ 271,07

€ 325,28

€ 379,49

€ 433,71

€ 487,92

€ 542,13

81

€ 54,89

€ 109,78

€ 164,67

€ 219,56

€ 274,46

€ 329,35

€ 384,24

€ 439,13

€ 494,02

€ 548,91

82

€ 55,57

€ 111,14

€ 166,71

€ 222,27

€ 277,84

€ 333,41

€ 388,98

€ 444,55

€ 500,12

€ 555,69

83

€ 56,25

€ 112,49

€ 168,74

€ 224,99

€ 281,23

€ 337,48

€ 393,72

€ 449,97

€ 506,22

€ 562,46

84

€ 56,92

€ 113,85

€ 170,77

€ 227,70

€ 284,62

€ 341,54

€ 398,47

€ 455,39

€ 512,32

€ 569,24

85

€ 57,60

€ 115,20

€ 172,81

€ 230,41

€ 288,01

€ 345,61

€ 403,21

€ 460,81

€ 518,42

€ 576,02

86

€ 58,28

€ 116,56

€ 174,84

€ 233,12

€ 291,40

€ 349,68

€ 407,96

€ 466,23

€ 524,51

€ 582,79

87

€ 58,96

€ 117,91

€ 176,87

€ 235,83

€ 294,79

€ 353,74

€ 412,70

€ 471,66

€ 530,61

€ 589,57

88

€ 59,63

€ 119,27

€ 178,90

€ 238,54

€ 298,17

€ 357,81

€ 417,44

€ 477,08

€ 536,71

€ 596,35

89

€ 60,31

€ 120,62

€ 180,94

€ 241,25

€ 301,56

€ 361,87

€ 422,19

€ 482,50

€ 542,81

€ 603,12

90

€ 60,99

€ 121,98

€ 182,97

€ 243,96

€ 304,95

€ 365,94

€ 426,93

€ 487,92

€ 548,91

€ 609,90

91

€ 61,67

€ 123,34

€ 185,00

€ 246,67

€ 308,34

€ 370,01

€ 431,67

€ 493,34

€ 555,01

€ 616,68

92

€ 62,35

€ 124,69

€ 187,04

€ 249,38

€ 311,73

€ 374,07

€ 436,42

€ 498,76

€ 561,11

€ 623,45

93

€ 63,02

€ 126,05

€ 189,07

€ 252,09

€ 315,12

€ 378,14

€ 441,16

€ 504,18

€ 567,21

€ 630,23

94

€ 63,70

€ 127,40

€ 191,10

€ 254,80

€ 318,50

€ 382,20

€ 445,90

€ 509,61

€ 573,31

€ 637,01

95

€ 64,38

€ 128,76

€ 193,14

€ 257,51

€ 321,89

€ 386,27

€ 450,65

€ 515,03

€ 579,41

€ 643,78

96

€ 65,06

€ 130,11

€ 195,17

€ 260,22

€ 325,28

€ 390,34

€ 455,39

€ 520,45

€ 585,50

€ 650,56

97

€ 65,73

€ 131,47

€ 197,20

€ 262,93

€ 328,67

€ 394,40

€ 460,14

€ 525,87

€ 591,60

€ 657,34

98

€ 66,41

€ 132,82

€ 199,23

€ 265,65

€ 332,06

€ 398,47

€ 464,88

€ 531,29

€ 597,70

€ 664,11

99

€ 67,09

€ 134,18

€ 201,27

€ 268,36

€ 335,45

€ 402,53

€ 469,62

€ 536,71

€ 603,80

€ 670,89

100

€ 67,77

€ 135,53

€ 203,30

€ 271,07

€ 338,83

€ 406,60

€ 474,37

€ 542,13

€ 609,90

€ 677,67

101

€ 68,44

€ 136,89

€ 205,33

€ 273,78

€ 342,22

€ 410,67

€ 479,11

€ 547,55

€ 616,00

€ 684,44

102

€ 69,12

€ 138,24

€ 207,37

€ 276,49

€ 345,61

€ 414,73

€ 483,85

€ 552,98

€ 622,10

€ 691,22

103

€ 69,80

€ 139,60

€ 209,40

€ 279,20

€ 349,00

€ 418,80

€ 488,60

€ 558,40

€ 628,20

€ 698,00

104

€ 70,48

€ 140,95

€ 211,43

€ 281,91

€ 352,39

€ 422,86

€ 493,34

€ 563,82

€ 634,30

€ 704,77

105

€ 71,16

€ 142,31

€ 213,47

€ 284,62

€ 355,78

€ 426,93

€ 498,09

€ 569,24

€ 640,40

€ 711,55

106

€ 71,83

€ 143,67

€ 215,50

€ 287,33

€ 359,16

€ 431,00

€ 502,83

€ 574,66

€ 646,49

€ 718,33

107

€ 72,51

€ 145,02

€ 217,53

€ 290,04

€ 362,55

€ 435,06

€ 507,57

€ 580,08

€ 652,59

€ 725,10

108

€ 73,19

€ 146,38

€ 219,56

€ 292,75

€ 365,94

€ 439,13

€ 512,32

€ 585,50

€ 658,69

€ 731,88

109

€ 73,87

€ 147,73

€ 221,60

€ 295,46

€ 369,33

€ 443,19

€ 517,06

€ 590,93

€ 664,79

€ 738,66

110

€ 74,54

€ 149,09

€ 223,63

€ 298,17

€ 372,72

€ 447,26

€ 521,80

€ 596,35

€ 670,89

€ 745,43

111

€ 75,22

€ 150,44

€ 225,66

€ 300,88

€ 376,11

€ 451,33

€ 526,55

€ 601,77

€ 676,99

€ 752,21

112

€ 75,90

€ 151,80

€ 227,70

€ 303,59

€ 379,49

€ 455,39

€ 531,29

€ 607,19

€ 683,09

€ 758,99

113

€ 76,58

€ 153,15

€ 229,73

€ 306,31

€ 382,88

€ 459,46

€ 536,03

€ 612,61

€ 689,19

€ 765,76

114

€ 77,25

€ 154,51

€ 231,76

€ 309,02

€ 386,27

€ 463,52

€ 540,78

€ 618,03

€ 695,29

€ 772,54

115

€ 77,93

€ 155,86

€ 233,80

€ 311,73

€ 389,66

€ 467,59

€ 545,52

€ 623,45

€ 701,39

€ 779,32

116

€ 78,61

€ 157,22

€ 235,83

€ 314,44

€ 393,05

€ 471,66

€ 550,27

€ 628,87

€ 707,48

€ 786,09

117

€ 79,29

€ 158,57

€ 237,86

€ 317,15

€ 396,44

€ 475,72

€ 555,01

€ 634,30

€ 713,58

€ 792,87

118

€ 79,96

€ 159,93

€ 239,89

€ 319,86

€ 399,82

€ 479,79

€ 559,75

€ 639,72

€ 719,68

€ 799,65

119

€ 80,64

€ 161,28

€ 241,93

€ 322,57

€ 403,21

€ 483,85

€ 564,50

€ 645,14

€ 725,78

€ 806,42

120

€ 81,32

€ 162,64

€ 243,96

€ 325,28

€ 406,60

€ 487,92

€ 569,24

€ 650,56

€ 731,88

€ 813,20

121

€ 82,00

€ 164,00

€ 245,99

€ 327,99

€ 409,99

€ 491,99

€ 573,98

€ 655,98

€ 737,98

€ 819,98

122

€ 82,68

€ 165,35

€ 248,03

€ 330,70

€ 413,38

€ 496,05

€ 578,73

€ 661,40

€ 744,08

€ 826,75

123

€ 83,35

€ 166,71

€ 250,06

€ 333,41

€ 416,77

€ 500,12

€ 583,47

€ 666,82

€ 750,18

€ 833,53

124

€ 84,03

€ 168,06

€ 252,09

€ 336,12

€ 420,15

€ 504,18

€ 588,21

€ 672,25

€ 756,28

€ 840,31

125

€ 84,71

€ 169,42

€ 254,13

€ 338,83

€ 423,54

€ 508,25

€ 592,96

€ 677,67

€ 762,38

€ 847,08

126

€ 85,39

€ 170,77

€ 256,16

€ 341,54

€ 426,93

€ 512,32

€ 597,70

€ 683,09

€ 768,47

€ 853,86

127

€ 86,06

€ 172,13

€ 258,19

€ 344,25

€ 430,32

€ 516,38

€ 602,45

€ 688,51

€ 774,57

€ 860,64

128

€ 86,74

€ 173,48

€ 260,22

€ 346,97

€ 433,71

€ 520,45

€ 607,19

€ 693,93

€ 780,67

€ 867,41

129

€ 87,42

€ 174,84

€ 262,26

€ 349,68

€ 437,10

€ 524,51

€ 611,93

€ 699,35

€ 786,77

€ 874,19

130

€ 88,10

€ 176,19

€ 264,29

€ 352,39

€ 440,48

€ 528,58

€ 616,68

€ 704,77

€ 792,87

€ 880,97

131

€ 88,77

€ 177,55

€ 266,32

€ 355,10

€ 443,87

€ 532,65

€ 621,42

€ 710,19

€ 798,97

€ 887,74

132

€ 89,45

€ 178,90

€ 268,36

€ 357,81

€ 447,26

€ 536,71

€ 626,16

€ 715,62

€ 805,07

€ 894,52

133

€ 90,13

€ 180,26

€ 270,39

€ 360,52

€ 450,65

€ 540,78

€ 630,91

€ 721,04

€ 811,17

€ 901,30

134

€ 90,81

€ 181,61

€ 272,42

€ 363,23

€ 454,04

€ 544,84

€ 635,65

€ 726,46

€ 817,27

€ 908,07

135

€ 91,49

€ 182,97

€ 274,46

€ 365,94

€ 457,43

€ 548,91

€ 640,40

€ 731,88

€ 823,37

€ 914,85

136

€ 92,16

€ 184,33

€ 276,49

€ 368,65

€ 460,81

€ 552,98

€ 645,14

€ 737,30

€ 829,46

€ 921,63

137

€ 92,84

€ 185,68

€ 278,52

€ 371,36

€ 464,20

€ 557,04

€ 649,88

€ 742,72

€ 835,56

€ 928,40

138

€ 93,52

€ 187,04

€ 280,55

€ 374,07

€ 467,59

€ 561,11

€ 654,63

€ 748,14

€ 841,66

€ 935,18

139

€ 94,20

€ 188,39

€ 282,59

€ 376,78

€ 470,98

€ 565,17

€ 659,37

€ 753,57

€ 847,76

€ 941,96

140

€ 94,87

€ 189,75

€ 284,62

€ 379,49

€ 474,37

€ 569,24

€ 664,11

€ 758,99

€ 853,86

€ 948,73

141

€ 95,55

€ 191,10

€ 286,65

€ 382,20

€ 477,76

€ 573,31

€ 668,86

€ 764,41

€ 859,96

€ 955,51

142

€ 96,23

€ 192,46

€ 288,69

€ 384,91

€ 481,14

€ 577,37

€ 673,60

€ 769,83

€ 866,06

€ 962,29

143

€ 96,91

€ 193,81

€ 290,72

€ 387,63

€ 484,53

€ 581,44

€ 678,34

€ 775,25

€ 872,16

€ 969,06

144

€ 97,58

€ 195,17

€ 292,75

€ 390,34

€ 487,92

€ 585,50

€ 683,09

€ 780,67

€ 878,26

€ 975,84

145

€ 98,26

€ 196,52

€ 294,79

€ 393,05

€ 491,31

€ 589,57

€ 687,83

€ 786,09

€ 884,36

€ 982,62

146

€ 98,94

€ 197,88

€ 296,82

€ 395,76

€ 494,70

€ 593,64

€ 692,58

€ 791,51

€ 890,45

€ 989,39

147

€ 99,62

€ 199,23

€ 298,85

€ 398,47

€ 498,09

€ 597,70

€ 697,32

€ 796,94

€ 896,55

€ 996,17

148

€ 100,29

€ 200,59

€ 300,88

€ 401,18

€ 501,47

€ 601,77

€ 702,06

€ 802,36

€ 902,65

€ 1.002,95

149

€ 100,97

€ 201,94

€ 302,92

€ 403,89

€ 504,86

€ 605,83

€ 706,81

€ 807,78

€ 908,75

€ 1.009,72

150

€ 101,65

€ 203,30

€ 304,95

€ 406,60

€ 508,25

€ 609,90

€ 711,55

€ 813,20

€ 914,85

€ 1.016,50

151

€ 102,33

€ 204,66

€ 306,98

€ 409,31

€ 511,64

€ 613,97

€ 716,29

€ 818,62

€ 920,95

€ 1.023,28

152

€ 103,01

€ 206,01

€ 309,02

€ 412,02

€ 515,03

€ 618,03

€ 721,04

€ 824,04

€ 927,05

€ 1.030,05

153

€ 103,68

€ 207,37

€ 311,05

€ 414,73

€ 518,42

€ 622,10

€ 725,78

€ 829,46

€ 933,15

€ 1.036,83

154

€ 104,36

€ 208,72

€ 313,08

€ 417,44

€ 521,80

€ 626,16

€ 730,52

€ 834,89

€ 939,25

€ 1.043,61

155

€ 105,04

€ 210,08

€ 315,12

€ 420,15

€ 525,19

€ 630,23

€ 735,27

€ 840,31

€ 945,35

€ 1.050,38

156

€ 105,72

€ 211,43

€ 317,15

€ 422,86

€ 528,58

€ 634,30

€ 740,01

€ 845,73

€ 951,44

€ 1.057,16

157

€ 106,39

€ 212,79

€ 319,18

€ 425,57

€ 531,97

€ 638,36

€ 744,76

€ 851,15

€ 957,54

€ 1.063,94

158

€ 107,07

€ 214,14

€ 321,21

€ 428,29

€ 535,36

€ 642,43

€ 749,50

€ 856,57

€ 963,64

€ 1.070,71

159

€ 107,75

€ 215,50

€ 323,25

€ 431,00

€ 538,75

€ 646,49

€ 754,24

€ 861,99

€ 969,74

€ 1.077,49

160

€ 108,43

€ 216,85

€ 325,28

€ 433,71

€ 542,13

€ 650,56

€ 758,99

€ 867,41

€ 975,84

€ 1.084,27

161

€ 109,10

€ 218,21

€ 327,31

€ 436,42

€ 545,52

€ 654,63

€ 763,73

€ 872,83

€ 981,94

€ 1.091,04

162

€ 109,78

€ 219,56

€ 329,35

€ 439,13

€ 548,91

€ 658,69

€ 768,47

€ 878,26

€ 988,04

€ 1.097,82

163

€ 110,46

€ 220,92

€ 331,38

€ 441,84

€ 552,30

€ 662,76

€ 773,22

€ 883,68

€ 994,14

€ 1.104,60

164

€ 111,14

€ 222,27

€ 333,41

€ 444,55

€ 555,69

€ 666,82

€ 777,96

€ 889,10

€ 1.000,24

€ 1.111,37

165

€ 111,82

€ 223,63

€ 335,45

€ 447,26

€ 559,08

€ 670,89

€ 782,71

€ 894,52

€ 1.006,34

€ 1.118,15

166

€ 112,49

€ 224,99

€ 337,48

€ 449,97

€ 562,46

€ 674,96

€ 787,45

€ 899,94

€ 1.012,43

€ 1.124,93

167

€ 113,17

€ 226,34

€ 339,51

€ 452,68

€ 565,85

€ 679,02

€ 792,19

€ 905,36

€ 1.018,53

€ 1.131,70

168

€ 113,85

€ 227,70

€ 341,54

€ 455,39

€ 569,24

€ 683,09

€ 796,94

€ 910,78

€ 1.024,63

€ 1.138,48

169

€ 114,53

€ 229,05

€ 343,58

€ 458,10

€ 572,63

€ 687,15

€ 801,68

€ 916,21

€ 1.030,73

€ 1.145,26

170

€ 115,20

€ 230,41

€ 345,61

€ 460,81

€ 576,02

€ 691,22

€ 806,42

€ 921,63

€ 1.036,83

€ 1.152,03

171

€ 115,88

€ 231,76

€ 347,64

€ 463,52

€ 579,41

€ 695,29

€ 811,17

€ 927,05

€ 1.042,93

€ 1.158,81

172

€ 116,56

€ 233,12

€ 349,68

€ 466,23

€ 582,79

€ 699,35

€ 815,91

€ 932,47

€ 1.049,03

€ 1.165,59

173

€ 117,24

€ 234,47

€ 351,71

€ 468,95

€ 586,18

€ 703,42

€ 820,65

€ 937,89

€ 1.055,13

€ 1.172,36

174

€ 117,91

€ 235,83

€ 353,74

€ 471,66

€ 589,57

€ 707,48

€ 825,40

€ 943,31

€ 1.061,23

€ 1.179,14

175

€ 118,59

€ 237,18

€ 355,78

€ 474,37

€ 592,96

€ 711,55

€ 830,14

€ 948,73

€ 1.067,33

€ 1.185,92

176

€ 119,27

€ 238,54

€ 357,81

€ 477,08

€ 596,35

€ 715,62

€ 834,89

€ 954,15

€ 1.073,42

€ 1.192,69

177

€ 119,95

€ 239,89

€ 359,84

€ 479,79

€ 599,74

€ 719,68

€ 839,63

€ 959,58

€ 1.079,52

€ 1.199,47

178

€ 120,62

€ 241,25

€ 361,87

€ 482,50

€ 603,12

€ 723,75

€ 844,37

€ 965,00

€ 1.085,62

€ 1.206,25

179

€ 121,30

€ 242,60

€ 363,91

€ 485,21

€ 606,51

€ 727,81

€ 849,12

€ 970,42

€ 1.091,72

€ 1.213,02

180

€ 121,98

€ 243,96

€ 365,94

€ 487,92

€ 609,90

€ 731,88

€ 853,86

€ 975,84

€ 1.097,82

€ 1.219,80

181

€ 122,66

€ 245,32

€ 367,97

€ 490,63

€ 613,29

€ 735,95

€ 858,60

€ 981,26

€ 1.103,92

€ 1.226,58

182

€ 123,34

€ 246,67

€ 370,01

€ 493,34

€ 616,68

€ 740,01

€ 863,35

€ 986,68

€ 1.110,02

€ 1.233,35

183

€ 124,01

€ 248,03

€ 372,04

€ 496,05

€ 620,07

€ 744,08

€ 868,09

€ 992,10

€ 1.116,12

€ 1.240,13

184

€ 124,69

€ 249,38

€ 374,07

€ 498,76

€ 623,45

€ 748,14

€ 872,83

€ 997,53

€ 1.122,22

€ 1.246,91

185

€ 125,37

€ 250,74

€ 376,11

€ 501,47

€ 626,84

€ 752,21

€ 877,58

€ 1.002,95

€ 1.128,32

€ 1.253,68

186

€ 126,05

€ 252,09

€ 378,14

€ 504,18

€ 630,23

€ 756,28

€ 882,32

€ 1.008,37

€ 1.134,41

€ 1.260,46

187

€ 126,72

€ 253,45

€ 380,17

€ 506,89

€ 633,62

€ 760,34

€ 887,07

€ 1.013,79

€ 1.140,51

€ 1.267,24

189

€ 127,40

€ 254,80

€ 382,20

€ 509,61

€ 637,01

€ 764,41

€ 891,81

€ 1.019,21

€ 1.146,61

€ 1.274,01

190

€ 128,08

€ 256,16

€ 384,24

€ 512,32

€ 640,40

€ 768,47

€ 896,55

€ 1.024,63

€ 1.152,71

€ 1.280,79

191

€ 128,76

€ 257,51

€ 386,27

€ 515,03

€ 643,78

€ 772,54

€ 901,30

€ 1.030,05

€ 1.158,81

€ 1.287,57

192

€ 129,43

€ 258,87

€ 388,30

€ 517,74

€ 647,17

€ 776,61

€ 906,04

€ 1.035,47

€ 1.164,91

€ 1.294,34

193

€ 130,11

€ 260,22

€ 390,34

€ 520,45

€ 650,56

€ 780,67

€ 910,78

€ 1.040,90

€ 1.171,01

€ 1.301,12

194

€ 130,79

€ 261,58

€ 392,37

€ 523,16

€ 653,95

€ 784,74

€ 915,53

€ 1.046,32

€ 1.177,11

€ 1.307,90

195

€ 131,47

€ 262,93

€ 394,40

€ 525,87

€ 657,34

€ 788,80

€ 920,27

€ 1.051,74

€ 1.183,21

€ 1.314,67

196

€ 132,15

€ 264,29

€ 396,44

€ 528,58

€ 660,73

€ 792,87

€ 925,02

€ 1.057,16

€ 1.189,31

€ 1.321,45

197

€ 132,82

€ 265,65

€ 398,47

€ 531,29

€ 664,11

€ 796,94

€ 929,76

€ 1.062,58

€ 1.195,40

€ 1.328,23

198

€ 133,50

€ 267,00

€ 400,50

€ 534,00

€ 667,50

€ 801,00

€ 934,50

€ 1.068,00

€ 1.201,50

€ 1.335,00

199

€ 134,18

€ 268,36

€ 402,53

€ 536,71

€ 670,89

€ 805,07

€ 939,25

€ 1.073,42

€ 1.207,60

€ 1.341,78

200

€ 134,86

€ 269,71

€ 404,57

€ 539,42

€ 674,28

€ 809,13

€ 943,99

€ 1.078,85

€ 1.213,70

€ 1.348,56

201

€ 135,53

€ 271,07

€ 406,60

€ 542,13

€ 677,67

€ 813,20

€ 948,73

€ 1.084,27

€ 1.219,80

€ 1.355,33

202

€ 136,21

€ 272,42

€ 408,63

€ 544,84

€ 681,06

€ 817,27

€ 953,48

€ 1.089,69

€ 1.225,90

€ 1.362,11

203

€ 136,89

€ 273,78

€ 410,67

€ 547,55

€ 684,44

€ 821,33

€ 958,22

€ 1.095,11

€ 1.232,00

€ 1.368,89

204

€ 137,57

€ 275,13

€ 412,70

€ 550,27

€ 687,83

€ 825,40

€ 962,96

€ 1.100,53

€ 1.238,10

€ 1.375,66

205

€ 138,24

€ 276,49

€ 414,73

€ 552,98

€ 691,22

€ 829,46

€ 967,71

€ 1.105,95

€ 1.244,20

€ 1.382,44

206

€ 138,92

€ 277,84

€ 416,77

€ 555,69

€ 694,61

€ 833,53

€ 972,45

€ 1.111,37

€ 1.250,30

€ 1.389,22

207

€ 139,60

€ 279,20

€ 418,80

€ 558,40

€ 698,00

€ 837,60

€ 977,20

€ 1.116,79

€ 1.256,39

€ 1.395,99

208

€ 140,28

€ 280,55

€ 420,83

€ 561,11

€ 701,39

€ 841,66

€ 981,94

€ 1.122,22

€ 1.262,49

€ 1.402,77

209

€ 140,95

€ 281,91

€ 422,86

€ 563,82

€ 704,77

€ 845,73

€ 986,68

€ 1.127,64

€ 1.268,59

€ 1.409,55

210

€ 141,63

€ 283,26

€ 424,90

€ 566,53

€ 708,16

€ 849,79

€ 991,43

€ 1.133,06

€ 1.274,69

€ 1.416,32

211

€ 142,31

€ 284,62

€ 426,93

€ 569,24

€ 711,55

€ 853,86

€ 996,17

€ 1.138,48

€ 1.280,79

€ 1.423,10

212

€ 142,99

€ 285,98

€ 428,96

€ 571,95

€ 714,94

€ 857,93

€ 1.000,91

€ 1.143,90

€ 1.286,89

€ 1.429,88

213

€ 143,67

€ 287,33

€ 431,00

€ 574,66

€ 718,33

€ 861,99

€ 1.005,66

€ 1.149,32

€ 1.292,99

€ 1.436,65

214

€ 144,34

€ 288,69

€ 433,03

€ 577,37

€ 721,72

€ 866,06

€ 1.010,40

€ 1.154,74

€ 1.299,09

€ 1.443,43

215

€ 145,02

€ 290,04

€ 435,06

€ 580,08

€ 725,10

€ 870,12

€ 1.015,14

€ 1.160,17

€ 1.305,19

€ 1.450,21

216

€ 145,70

€ 291,40

€ 437,10

€ 582,79

€ 728,49

€ 874,19

€ 1.019,89

€ 1.165,59

€ 1.311,29

€ 1.456,98

217

€ 146,38

€ 292,75

€ 439,13

€ 585,50

€ 731,88

€ 878,26

€ 1.024,63

€ 1.171,01

€ 1.317,38

€ 1.463,76

218

€ 147,05

€ 294,11

€ 441,16

€ 588,21

€ 735,27

€ 882,32

€ 1.029,38

€ 1.176,43

€ 1.323,48

€ 1.470,54

219

€ 147,73

€ 295,46

€ 443,19

€ 590,93

€ 738,66

€ 886,39

€ 1.034,12

€ 1.181,85

€ 1.329,58

€ 1.477,31

220

€ 148,41

€ 296,82

€ 445,23

€ 593,64

€ 742,05

€ 890,45

€ 1.038,86

€ 1.187,27

€ 1.335,68

€ 1.484,09

221

€ 149,09

€ 298,17

€ 447,26

€ 596,35

€ 745,43

€ 894,52

€ 1.043,61

€ 1.192,69

€ 1.341,78

€ 1.490,87

222

€ 149,76

€ 299,53

€ 449,29

€ 599,06

€ 748,82

€ 898,59

€ 1.048,35

€ 1.198,11

€ 1.347,88

€ 1.497,64

223

€ 150,44

€ 300,88

€ 451,33

€ 601,77

€ 752,21

€ 902,65

€ 1.053,09

€ 1.203,54

€ 1.353,98

€ 1.504,42

224

€ 151,12

€ 302,24

€ 453,36

€ 604,48

€ 755,60

€ 906,72

€ 1.057,84

€ 1.208,96

€ 1.360,08

€ 1.511,20

225

€ 151,80

€ 303,59

€ 455,39

€ 607,19

€ 758,99

€ 910,78

€ 1.062,58

€ 1.214,38

€ 1.366,18

€ 1.517,97

226

€ 152,48

€ 304,95

€ 457,43

€ 609,90

€ 762,38

€ 914,85

€ 1.067,33

€ 1.219,80

€ 1.372,28

€ 1.524,75

227

€ 153,15

€ 306,31

€ 459,46

€ 612,61

€ 765,76

€ 918,92

€ 1.072,07

€ 1.225,22

€ 1.378,37

€ 1.531,53

228

€ 153,83

€ 307,66

€ 461,49

€ 615,32

€ 769,15

€ 922,98

€ 1.076,81

€ 1.230,64

€ 1.384,47

€ 1.538,30

229

€ 154,51

€ 309,02

€ 463,52

€ 618,03

€ 772,54

€ 927,05

€ 1.081,56

€ 1.236,06

€ 1.390,57

€ 1.545,08

230

€ 155,19

€ 310,37

€ 465,56

€ 620,74

€ 775,93

€ 931,11

€ 1.086,30

€ 1.241,49

€ 1.396,67

€ 1.551,86

231

€ 155,86

€ 311,73

€ 467,59

€ 623,45

€ 779,32

€ 935,18

€ 1.091,04

€ 1.246,91

€ 1.402,77

€ 1.558,63

232

€ 156,54

€ 313,08

€ 469,62

€ 626,16

€ 782,71

€ 939,25

€ 1.095,79

€ 1.252,33

€ 1.408,87

€ 1.565,41

233

€ 157,22

€ 314,44

€ 471,66

€ 628,87

€ 786,09

€ 943,31

€ 1.100,53

€ 1.257,75

€ 1.414,97

€ 1.572,19

234

€ 157,90

€ 315,79

€ 473,69

€ 631,59

€ 789,48

€ 947,38

€ 1.105,27

€ 1.263,17

€ 1.421,07

€ 1.578,96

235

€ 158,57

€ 317,15

€ 475,72

€ 634,30

€ 792,87

€ 951,44

€ 1.110,02

€ 1.268,59

€ 1.427,17

€ 1.585,74

236

€ 159,25

€ 318,50

€ 477,76

€ 637,01

€ 796,26

€ 955,51

€ 1.114,76

€ 1.274,01

€ 1.433,27

€ 1.592,52

237

€ 159,93

€ 319,86

€ 479,79

€ 639,72

€ 799,65

€ 959,58

€ 1.119,51

€ 1.279,43

€ 1.439,36

€ 1.599,29

238

€ 160,61

€ 321,21

€ 481,82

€ 642,43

€ 803,04

€ 963,64

€ 1.124,25

€ 1.284,86

€ 1.445,46

€ 1.606,07

239

€ 161,28

€ 322,57

€ 483,85

€ 645,14

€ 806,42

€ 967,71

€ 1.128,99

€ 1.290,28

€ 1.451,56

€ 1.612,85

240

€ 161,96

€ 323,92

€ 485,89

€ 647,85

€ 809,81

€ 971,77

€ 1.133,74

€ 1.295,70

€ 1.457,66

€ 1.619,62

241

€ 162,64

€ 325,28

€ 487,92

€ 650,56

€ 813,20

€ 975,84

€ 1.138,48

€ 1.301,12

€ 1.463,76

€ 1.626,40

242

€ 163,32

€ 326,64

€ 489,95

€ 653,27

€ 816,59

€ 979,91

€ 1.143,22

€ 1.306,54

€ 1.469,86

€ 1.633,18

243

€ 164,00

€ 327,99

€ 491,99

€ 655,98

€ 819,98

€ 983,97

€ 1.147,97

€ 1.311,96

€ 1.475,96

€ 1.639,95

244

€ 164,67

€ 329,35

€ 494,02

€ 658,69

€ 823,37

€ 988,04

€ 1.152,71

€ 1.317,38

€ 1.482,06

€ 1.646,73

245

€ 165,35

€ 330,70

€ 496,05

€ 661,40

€ 826,75

€ 992,10

€ 1.157,45

€ 1.322,81

€ 1.488,16

€ 1.653,51

246

€ 166,03

€ 332,06

€ 498,09

€ 664,11

€ 830,14

€ 996,17

€ 1.162,20

€ 1.328,23

€ 1.494,26

€ 1.660,28

247

€ 166,71

€ 333,41

€ 500,12

€ 666,82

€ 833,53

€ 1.000,24

€ 1.166,94

€ 1.333,65

€ 1.500,35

€ 1.667,06

248

€ 167,38

€ 334,77

€ 502,15

€ 669,53

€ 836,92

€ 1.004,30

€ 1.171,69

€ 1.339,07

€ 1.506,45

€ 1.673,84

249

€ 168,06

€ 336,12

€ 504,18

€ 672,25

€ 840,31

€ 1.008,37

€ 1.176,43

€ 1.344,49

€ 1.512,55

€ 1.680,61

250

€ 168,74

€ 337,48

€ 506,22

€ 674,96

€ 843,70

€ 1.012,43

€ 1.181,17

€ 1.349,91

€ 1.518,65

€ 1.687,39

BIJLAGE 4 BEHORENDE BIJ ONDERDEEL K

Bijlage 3. Bij de verplaatsingskostenregeling Defensie

Tabel O: van toepassing indien achtmaal per vier weken aanspraak bestaat op een tegemoetkoming in de reiskosten.

Enkele reisafstand in kilometers

O

1

€ 2,71

2

€ 5,42

3

€ 8,13

4

€ 10,84

5

€ 13,55

6

€ 16,26

7

€ 18,97

8

€ 21,69

9

€ 24,40

10

€ 27,11

11

€ 29,82

12

€ 32,53

13

€ 35,24

14

€ 37,95

15

€ 40,66

16

€ 43,37

17

€ 46,08

18

€ 48,79

19

€ 51,50

20

€ 54,21

21

€ 56,92

22

€ 59,63

23

€ 62,35

24

€ 65,06

25

€ 67,77

26

€ 70,48

27

€ 73,19

28

€ 75,90

29

€ 78,61

30

€ 81,32

31

€ 84,03

32

€ 86,74

33

€ 89,45

34

€ 92,16

35

€ 94,87

36

€ 97,58

37

€ 100,29

38

€ 103,01

39

€ 105,72

40

€ 108,43

41

€ 111,14

42

€ 113,85

43

€ 116,56

44

€ 119,27

45

€ 121,98

46

€ 124,69

47

€ 127,40

48

€ 130,11

49

€ 132,82

50

€ 135,53

51

€ 138,24

52

€ 140,95

53

€ 143,67

54

€ 146,38

55

€ 149,09

56

€ 151,80

57

€ 154,51

58

€ 157,22

59

€ 159,93

60

€ 162,64

61

€ 165,35

62

€ 168,06

63

€ 170,77

64

€ 173,48

65

€ 176,19

66

€ 178,90

67

€ 181,61

68

€ 184,33

69

€ 187,04

70

€ 189,75

71

€ 192,46

72

€ 195,17

73

€ 197,88

74

€ 200,59

75

€ 203,30

76

€ 206,01

77

€ 208,72

78

€ 211,43

79

€ 214,14

80

€ 216,85

81

€ 219,56

82

€ 222,27

83

€ 224,99

84

€ 227,70

85

€ 230,41

86

€ 233,12

87

€ 235,83

88

€ 238,54

89

€ 241,25

90

€ 243,96

91

€ 246,67

92

€ 249,38

93

€ 252,09

94

€ 254,80

95

€ 257,51

96

€ 260,22

97

€ 262,93

98

€ 265,65

99

€ 268,36

100

€ 271,07

101

€ 273,78

102

€ 276,49

103

€ 279,20

104

€ 281,91

105

€ 284,62

106

€ 287,33

107

€ 290,04

108

€ 292,75

109

€ 295,46

110

€ 298,17

111

€ 300,88

112

€ 303,59

113

€ 306,31

114

€ 309,02

115

€ 311,73

116

€ 314,44

117

€ 317,15

118

€ 319,86

119

€ 322,57

120

€ 325,28

121

€ 327,99

122

€ 330,70

123

€ 333,41

124

€ 336,12

125

€ 338,83

126

€ 341,54

127

€ 344,25

128

€ 346,97

129

€ 349,68

130

€ 352,39

131

€ 355,10

132

€ 357,81

133

€ 360,52

134

€ 363,23

135

€ 365,94

136

€ 368,65

137

€ 371,36

138

€ 374,07

139

€ 376,78

140

€ 379,49

141

€ 382,20

142

€ 384,91

143

€ 387,63

144

€ 390,34

145

€ 393,05

146

€ 395,76

147

€ 398,47

148

€ 401,18

149

€ 403,89

150

€ 406,60

151

€ 409,31

152

€ 412,02

153

€ 414,73

154

€ 417,44

155

€ 420,15

156

€ 422,86

157

€ 425,57

158

€ 428,29

159

€ 431,00

160

€ 433,71

161

€ 436,42

162

€ 439,13

163

€ 441,84

164

€ 444,55

165

€ 447,26

166

€ 449,97

167

€ 452,68

168

€ 455,39

169

€ 458,10

170

€ 460,81

171

€ 463,52

172

€ 466,23

173

€ 468,95

174

€ 471,66

175

€ 474,37

176

€ 477,08

177

€ 479,79

178

€ 482,50

179

€ 485,21

180

€ 487,92

181

€ 490,63

182

€ 493,34

183

€ 496,05

184

€ 498,76

185

€ 501,47

186

€ 504,18

187

€ 506,89

189

€ 512,32

190

€ 515,03

191

€ 517,74

192

€ 520,45

193

€ 523,16

194

€ 525,87

195

€ 528,58

196

€ 531,29

197

€ 534,00

198

€ 536,71

199

€ 539,42

200

€ 542,13

201

€ 544,84

202

€ 547,55

203

€ 550,27

204

€ 552,98

205

€ 555,69

206

€ 558,40

207

€ 561,11

208

€ 563,82

209

€ 566,53

210

€ 569,24

211

€ 571,95

212

€ 574,66

213

€ 577,37

214

€ 580,08

215

€ 582,79

216

€ 585,50

217

€ 588,21

218

€ 590,93

219

€ 593,64

220

€ 596,35

221

€ 599,06

222

€ 601,77

223

€ 604,48

224

€ 607,19

225

€ 609,90

226

€ 612,61

227

€ 615,32

228

€ 618,03

229

€ 620,74

230

€ 623,45

231

€ 626,16

232

€ 628,87

233

€ 631,59

234

€ 634,30

235

€ 637,01

236

€ 639,72

237

€ 642,43

238

€ 645,14

239

€ 647,85

240

€ 650,56

241

€ 653,27

242

€ 655,98

243

€ 658,69

244

€ 661,40

245

€ 664,11

246

€ 666,82

247

€ 669,53

248

€ 672,25

249

€ 674,96

250

€ 677,67

251

€ 680,38

Voor de afstanden boven de 250 km worden de bedragen volgens de formule berekend: maximum tabelbedrag + ((maximum tabelbedrag / maximum tabelafstand * (enkele reisafstand – maximum tabelafstand)).

Naar boven