Besluit van het bestuur van de Raad voor Rechtsbijstand van 6 september 2023, houdende verlening van ondermandaat en het doorgeven van volmacht en machtiging aan de manager Kwaliteit, Strategie en Beleid van de Raad voor Rechtsbijstand bij afwezigheid of ontstentenis van het bestuur (Mandaatbesluit afwezigheid bestuur Raad voor Rechtsbijstand)

Het bestuur van de Raad voor Rechtsbijstand,

Overwegende dat het bestuur van de Raad voor Rechtsbijstand het wenselijk acht de bevoegdheden te hebben vastgelegd in het geval van afwezigheid of ontstentenis van het bestuur;

Gelet op artikel 2, tweede lid, van het Reglement bestuur Raad voor Rechtsbijstand;

Besluit:

Artikel 1

  • 1. Het bestuur wordt bij afwezigheid of ontstentenis door de manager Kwaliteit, Strategie en Beleid vervangen.

  • 2. Bij afwezigheid of ontstentenis van het bestuur worden de bevoegdheden op het terrein van het bestuur door de manager Kwaliteit, Strategie en Beleid uitgeoefend.

Artikel 2

Ondertekening van besluiten en stukken door de manager Kwaliteit, Strategie en Beleid met betrekking tot aangelegenheden vindt plaats op de volgende wijze:

Namens het bestuur van de Raad voor Rechtsbijstand,

(handtekening)

(naam)

Manager Kwaliteit, Strategie en Beleid

Artikel 3

De manager Kwaliteit, Strategie en Beleid kan de in artikel 1 gemandateerde bevoegdheden niet ondermandateren.

Artikel 4

Het bestaande Mandaatbesluit afwezigheid bestuur Raad voor Rechtsbijstand (Staatscourant nr. 2020, 35428, 6 juli 2020) wordt ingetrokken.

Artikel 5

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Namens het bestuur van de Raad voor Rechtsbijstand, I.D. Nijboer Algemeen directeur / Bestuurder

Naar boven