Kennisgeving maatwerkbesluit Activiteitenbesluit milieubeheer Enexis Netbeheer B.V., Rijkswaterstaat

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING MAATWERKBESLUIT

De minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt ter voldoening aan artikel 1.9 van het Activiteitenbesluit milieubeheer het volgende bekend. Bij besluit van 4 september 2023 met zaaknummer RWSZ2023-00011111 en kenmerk RWS-2023/36553 M is aan Enexis Netbeheer B.V. een maatwerkbesluit verleend op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer voor de lozing van grondwater bij ontwatering, afkomstig van de locatie Boomgatweg 2 te Werkendam, in oppervlaktewaterlichaam Gat van Den Kleinen Hil. Ten aanzien van de activiteit is een maatwerkvoorschrift vastgesteld.

Terinzagelegging

Het maatwerkbesluit, alsmede de ter zake zijnde stukken zijn van 7 september 2023 tot 19 oktober 2023 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/. Ook liggen deze stukken tijdens kantooruren op afspraak ter inzage op het volgende adres:

Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, Laan op Zuid 45, 3072 DB Rotterdam.

Het maatwerkbesluit wordt u digitaal of op verzoek per post toegezonden.

Inlichtingen

Voor vragen over dit besluit, of voor het maken van een afspraak om de stukken fysiek in te zien, kunt u contact opnemen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat, Postbus 4142, 6202 PA Maastricht. E-mail: omgevingsloket@rws.nl. Telefonisch (tijdens kantooruren): 088 797 430 00.

Rechtsbescherming

Belanghebbenden kunnen van 5 september 2023 tot 17 oktober 2023 een bezwaarschrift indienen bij de minister van Infrastructuur en Waterstaat, p/a de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, ter attentie van afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

Het besluit is in werking getreden op 4 september 2023. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Indien tegen het besluit bezwaar is gemaakt en als onverwijlde spoed dat vereist kan de indiener van het bezwaarschrift een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het bezwaarschrift zijn woonplaats heeft of gevestigd is.

Naar boven