Kennisgeving besluit verlenging winningsvergunning koolwaterstoffen blokdelen K05b & K05c, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

V-48176

Aanvraag

Bij brief van 1 juni 2023 heeft TotalEnergies EP Nederland B.V, houder van de winningsvergunning voor koolwaterstoffen voor blokdelen K05b & K05c, verleend bij beschikking van de Minister van Economische Zaken (thans de Minister van Economische Zaken en Klimaat) van 16 oktober 1996 met kenmerk E/EOG/MW/96036578 (Stcrt. 1996, nr. 207), op grond van artikel 18, derde lid, van de Mijnbouwwet een aanvraag ingediend om verlenging van het tijdvak, waarvoor deze winningsvergunning geldt, met zesentwintig jaar.

K05b en K05c zijn delen van blok K5, welk blok is aangegeven op de kaart die als bijlage 3 bij de Mijnbouwregeling is gevoegd, en is gelegen op het continentaal plat.

Besluit

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft besloten het tijdvak waarvoor winningsvergunning K05b & K05c geldt met achttien jaar te verlengen. Tevens is het vergunningsgebied hierbij beperkt tot blokdeel K05b.

De beschikking waarbij het tijdvak waarvoor winningsvergunning K05b & K05c geldt wordt verlengd en het gebied beperkt, kan worden ingezien op de website www.mijnbouwvergunningen.nl.

Ga naar het kopje ‘Vergunningen’, selecteer ‘Alle vergunningen in Nederland’.

Vink onder ‘Provincie’ Noordzee aan en onder ‘Soort vergunning’ winningsvergunning aan en klik vervolgens op Overige besluiten winningsvergunningen.

Naar boven