Ontwerpbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen een besluit vast te stellen op basis van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken ten behoeve van Fastned B.V., James Wattstraat 77r, 1097 DL te Amsterdam. De vergunning betreft het plaatsen, behouden en onderhouden van vier elektrische laadpunten als aanvullende voorziening, bestaande uit twee laadeilanden met twee laadpalen voor elektrische motorvoertuigen en een weigering voor zover de aanvraag ziet op het plaatsen van een lantaarnpaal en kleine bijkomende werken, bestaande uit een Y-signing, verlichting en camera's op verzorgingsplaats Bospoort naast de rijksweg A4 nabij hmp. 29,3 rechts, in de gemeente Leiderdorp.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 1 september 2023 tot 13 oktober 2023 ter inzage bij:

Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, Laan op Zuid 45 te Rotterdam. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de stukken fysiek in te zien, kan dat uitsluitend op afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening (telefoon: 088 797 15 00, e-mail: vergunningen.wnz.@rws.nl). Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen via het hierboven vermelde nummer, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2021-00004314.

Zienswijzen

Een ieder kan zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. Deze kunnen schriftelijk worden verstuurd naar Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht of mondeling na het maken van een afspraak via telefoonnummer 088 797 15 00.

Inlichtingen

Voor nadere informatie, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, telefonisch bereikbaar onder het hierboven vermelde nummer.

Naar boven