V-48178 kennisgeving besluit verlenging winningsvergunning koolwaterstoffen blokdeel L01a, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

kennisgeving besluit verlenging winningsvergunning

koolwaterstoffen blokdeel L01a

V-48178

Aanvraag

Bij brief van 1 juni 2023, aangevuld op 25 juli 2023 met nadere gegevens, heeft de houder van de winningsvergunning voor koolwaterstoffen voor blokdeel L01a TotalEnergies EP Nederland B.V. en SGPO Van Dyke B.V op grond van artikel 18, derde lid, van de Mijnbouwwet een aanvraag ingediend om verlenging van het tijdvak, waarvoor deze winningsvergunning geldt, met elf jaar.

L01a is een deel van blok L1, welk blok is aangegeven op de kaart die als bijlage 3 bij de Mijnbouwregeling is gevoegd, en is gelegen op het continentaal plat.

Besluit

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft besloten het tijdvak waarvoor de winningsvergunning geldt met elf jaar te verlengen.

De beschikking waarbij het tijdvak waarvoor winningsvergunning L01a geldt wordt verlengd, kan worden ingezien op de website www.mijnbouwvergunningen.nl.

Ga naar het kopje ‘Vergunningen’, selecteer ‘Alle vergunningen in Nederland’.

Vink onder ‘Provincie’ Noordzee aan en onder ‘Soort vergunning’ winningsvergunning aan en klik vervolgens op Overige besluiten winningsvergunningen.

Naar boven