Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning inrichting Spijkenisse-oost-1, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Dat op 26 juli 2023 de Nederlandsche Aardolie Maatschappij B.V. te Assen een aanvraag heeft ingediend om een vergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de inrichting Spijkenisse-oost-1, gelegen in de gemeente Nissewaard, op het perceel kadastraal bekend gemeente Spijkenisse sectie G, nummer 242.

De vergunningaanvraag betreft het toepassen van schuiminjectie in de transportleiding en het plaatsen van een schuiminjectie-eenheid.

Voor het behandelen van de aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure van acht weken (artikel 3.7, Wabo), waarbinnen een besluit wordt genomen. Ten behoeve van een goede beoordeling heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat besloten om, met inachtneming van artikel 3.9, lid 2, Wabo, de beslistermijn van acht weken eenmaal met zes weken te verlengen. Vervolgens wordt een kennisgeving van het besluit gepubliceerd en kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen het besluit.

Voor inlichtingen over de aanvraag kunt u onder vermelding van het kenmerk V-51187 terecht bij:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directoraat-generaal Groningen en Ondergrond

Directie Transitie Diepe Ondergrond

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

070 – 379 7477

mijnbouwvergunningen@minezk.nl

Naar boven