Kennisgeving ontwerpbeschikking wijziging omgevingsvergunning Vliegbasis Volkel (45H03), Inspectie Leefomgeving en Transport

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Onderwerp

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen de op 17 augustus 2023 aan het Ministerie van Defensie verleende vergunning voor de inrichting Vliegbasis Volkel – 45H03 aan de Zeelandsedijk 10, 5408 SM Volkel (gemeente Maashorst), krachtens artikel 2.31 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te wijzigen/aan te vullen.

Het betreft een inrichting voor huisvesting van medewerkers van defensie en activiteiten op het terrein van defensie. De aanvraag betreft OBM actualisatie munitieopslag QRA.

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en overige van belang zijnde stukken tijdens kantooruren van donderdag 24 augustus 2023 tot en met donderdag 5 oktober 2023 op de volgende plaats inzien:

  • de gemeente Maashorst, Markt 145 te Uden (tijdens openingstijden in de publiekshal van het gemeentehuis);

Zienswijze

Tijdens de inzage periode kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht.

Zij moeten worden gericht aan het de Inspectie Leefomgeving en Transport, Inspectie Leefomgeving en Transport, Vergunningverlening Leefomgeving en Scheepvaart, Team Leefomgeving Bedrijven, Infra en stoffen.

Postbus 16191, 2500 BD Den Haag. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Dit kan telefonisch of na afspraak.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Inlichtingen

Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) telefoonnr. 088-489 00 00 en op https://www.ilent.nl/contact.

Zaaknummer: 2023/1404

OLO nummer:7580797

Naar boven