Kennisgeving besluit omgevingsvergunnning Frisia Zout b.v., vervangen Bandenbrug, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Dat aan Frisia Zout B.V. ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna:Wabo), op 14 juli 2023 een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘het veranderen van een inrichting of mijnbouwwerk’. Dit voor de inrichting van Frisia Zout B.V. gelegen aan Lange Lijnbaan 15 te Harlingen. Van de aanvraag is op 7 juni 2023 in Staatscourant nummer 2023, 16410 kennisgegeven.

Het besluit ziet op het een-op-een vervangen van bandenbrug 3.

Op deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7, Wabo). De Staatssecretaris heeft besloten om, met inachtneming van artikel 3.9, tweede lid, van de Wabo, de beslistermijn van acht weken eenmaal met zes weken te verlengen.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking van het genomen besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG onder vermelding van V-48187.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot:

Directoraat-generaal Groningen en Ondergrond

Directie Transitie Diepe Ondergrond

Postbus 20401 2500 EK Den Haag

070- 379 7068

mijnbouwvergunningen@minezk.nl

Naar boven