Kennisgeving besluit wijziging opsporingsvergunning koolwaterstoffen F04a, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

V-49201

Aanvraag

Bij brief gedateerd 29 juni 2023 en ontvangen op 4 juli 2023 heeft de houder van de opsporingsvergunning voor koolwaterstoffen voor blokdeel F04a, Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. en RockRose (NL) CS5 B.V. op grond van artikel 18, eerste lid onder a, van de Mijnbouwwet een aanvraag ingediend om wijziging van de opsporingsvergunning in die zin dat de termijn voor de overlegging van het geactualiseerde werkprogramma met drie jaar wordt verlengd. Tevens heeft vergunninghouder op grond van artikel 18, derde lid van de Mijnbouwwet, verzocht om verlenging van het tijdvak, waarvoor deze opsporingsvergunning geldt, met drie jaar.

F04a is een deel van blok F4 welk blok is aangegeven op de kaart die als bijlage 3 bij de Mijnbouwregeling is gevoegd, en is gelegen op het continentaal plat.

Besluit

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft besloten de gevraagde wijzigingen in opsporingsvergunning F04a voorwaardelijk toe te kennen.

De beschikking waarbij opsporingsvergunning F04a wordt gewijzigd, kan worden ingezien op de website www.mijnbouwvergunningen.nl.

Ga naar het kopje ‘Vergunningen’, selecteer ‘Alle vergunningen in Nederland’.

Vink onder ‘Provincie’ Noordzee en onder ‘Soort vergunning’ Opsporingsvergunning aan. Klik vervolgens op ‘Overige besluiten opsporingsvergunningen

Naar boven