Bekendmaking aan de scheepvaart, Rijkswaterstaat RWSZ2023-00010729

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland maakt, gelet op de

Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Uit het oogpunt van het verzekeren van de veiligheid en het vlotte verloop van het scheepvaartverkeer, dient de scheepvaart te worden geïnformeerd dat het verplicht is bijzonder op te letten aan de rechteroever van de Neder-Rijn ter hoogte van kmr 882.790 in verband met een overstort.

De scheepvaart wordt op de hoogte gebracht van het vorenstaande door het volgende verkeersteken, conform bijlage 7 van het RPR, te plaatsen op de locatie aan de rechteroever van de Neder-Rijn ter hoogte van kmr 882.790

- afdeling I RPR, B.8 (verplichting bijzonder op te letten) met een onderbord met de tekst ‘overstort’

Terinzagelegging

Het verkeersbesluit met bijbehorende tekening ligt van 21 juli 2023 tot en met 31 augustus 2023 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland Eusebiusbuitensingel 66, Arnhem. U kunt contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via het e-mailadres onvergunningen@rws.nl om de stukken fysiek in te zien. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen via e-mailadres ON-Vergunningen@rws.nl, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2023-00009151.

Om bezwaar te maken dient u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift in te dienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, ter attentie van het hoofd van de afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

– uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

– een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld

door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

– de reden waarom u bezwaar maakt;

– de datum en uw handtekening.

Naar boven