Besluit van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, van 3 juli 2023, nr. IENW/BSK-2023/180138-, tot wijziging van het Organisatie- en mandaatbesluit Infrastructuur en Waterstaat 2023 in verband met de plaatsvervanging van de secretaris-generaal

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat,

Gelet op de artikelen 10:3, eerste lid, 10:9, eerste lid, 10:11 en 10:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3, tweede lid, van het Coördinatiebesluit organisatie, bedrijfsvoering en informatiesystemen rijksdienst;

BESLUIT:

ARTIKEL I

In artikel 3 van het Organisatie- en mandaatbesluit Infrastructuur en Waterstaat 2023 wordt onder vernummering van het derde lid tot vierde lid een lid ingevoegd, luidende:

  • 3. Bij afwezigheid of verhindering van zowel de secretaris-generaal als de plaatsvervangend secretaris-generaal zijn de directeuren-generaal Luchtvaart en Maritieme Zaken, Milieu en Internationaal, Mobiliteit en Water en Bodem, bedoeld in de artikelen 5, 6, 7 en 8, bevoegd om als zodanig als plaatsvervanger op te treden.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, M.G.J. Harbers

Naar boven